Energiboost til umotiverte studenter

Nå som semesteret for alvor er i gang, er det viktig å ta seg gode pauser på lesesalen. Vi har alle vært der. Man har vært på lesesalen i to timer og allerede spist opp maten som skulle vare hele dagen. Fremdeles har man igjen et kapittel å lese og en oppgave å skrive. Energinivået nærmer seg bunnen og tankene vandrer til alle verdens kanter, til alt annet enn pensum. I slike tilfeller kjenner man kanskje på følelser som udugelighet eller håpløshet, og det er da på høy tid med en oppmuntrende lesepause.

Kanskje er du skeptisk til at noe så enkelt som musikk kan hjelpe deg gjennom studietiden?

I avkoblingen fra pensum er det perfekt å ha en spilleliste fylt med dansende rytmer for hånden. Spillelisten jeg har satt sammen består av gamle og nye låter i sjangere fra et bredt spekter. Med andre ord finner man alt fra disko til hiphop. En fellesnevner for dem alle er at de har funk, pop eller groove i fokus – alt for å sikre lesemotivasjon til akkurat deg! Kanskje er du skeptisk til at noe så enkelt som musikk kan hjelpe deg gjennom studietiden? Jeg anbefaler på det sterkeste å gi det en sjanse. Det beste av alt er at du like godt kan høre på listen på fest som på lesesalen!

Sjekk også ut spillelisten fylt med pinlige guilty pleasures.

Anbefalte artikler