Denne våren på SRIB

Det er ikke så lett å innse det, men vårsemesteret er her! Det innebærer en ny sesong med studentradiori fra oss på høyden.

Den store FM-flukten i fjor gjorde til at Bergen stod nesten helt uten aktører. Forresten byen der flest mennesker i landet fortsatt sværger til frekvensene. Da er det fint at Studentradioen i Bergen er her for deg med mye god, interessant, hysterisk morsom, og nyttig frekvensmodulert radio.

Les også: Musikkåret 2017 oppsummert på gamlemåten.

Denne våren på SRIB

Her er noe av det du kan glede deg til dette semesteret.

Pilot med Gutta21687629_1548899741838615_6496640842399064422_n

En Oslo-kuk, en bergenser og naboen til Markus og Martinius tar deg gjennom et virvar av følelser, absurditeter og latter. Som en motvekt til filmprogrammers vanlige anmeldelser skal de denne våren politianmelde filmer. Det forteller deg kanskje litt om hvor de ligger.

 

logo-offsideOffside

– Hvem scorte i finalen mellom Italia og Vest-Tyskland i VM i Spania 82′? – Enkelt! Rossi, Tardelli og Altobelli. Breitner for Vest-Tyskland. Dette er nørdenivået til fotballgutta i Studentradioen. Hør på Offside om du trodde du kunne mye om fotball.

 

 

HardcoreHardcore

Om du vil unnslippe den evige grinden og nyte en audiobasert level-up er spillmagasinet Hardcore programmet for deg. Denne elleville gjengen spiller spillene for deg slik at du slipper å spille spillet.

Hardcore gir deg anmeldelser og diskusjoner om dataspill og ny teknologi.

 

 

 

IMG_6968mlogoStudentrådet

Å bo i kollektiv kan være krevende over lengre tid. Roomaten din vasker pungen sin i vasken, og maten din forsvinner sakte, men sikkert. Om bare det var noen eksperter der ute som kunne hjelpe. I Studentrådet er det ingen helsekøer. Send inn de problemene du ønsker tips til HER.

 

Studentmorgen21730916_1493905474008070_4658924449613743487_n

Om du har blitt for rutinert for den vanlige tinderdatingen, og trenger nye utfordringer har Studentmorgen det du trenger. Live Tinder-date på FM 107,8. Hvem tør? Studentmorgen sender live hver morgen fra 08:00-10:00 mandag til fredag.

 

 

triggerlitenTrigger

Hvor mange ganger har du ikke vært på nach og fått spørsmålet: – Kan ikke du sette på noe musikk da? Panikk intreffer. “Hva skal du gjøre nå?” Hør på Trigger for å få all den nyeste feteste musikken så du aldri kommer opp i denne situasjonen igjen.

 

 

Som om ikke det var nok!

Hør alt dette og over 30 andre programmer på FM 107,8, srib.no/podcast eller din foretrukne podcast-app gjennom hele våren.

Anbefalte artikler