Nytt år, ny musikk!

UKAS LÅT: Johannes Holtmon – Snurre rundt

Vi har vært så heldig å få godeste Johannes Holtmon fra Trondheim til å bli med på et intervju. Det kan dere sjekke ut på Facebook-siden vår. Den nye låten gir oss myke og klangende musikalske lyder, som gjør at lytteren sitter igjen med en god og varm følelse. Sjekk ut intervjuet for mer snacks!

Public Access T.V. – Lost in the game

New York, New York! Public Access T.V. er et band som formet seg i 2014, og er fra… Ja nettopp, New York. Bandet består av fire boys, der John Eatherley er vokalist. Eatherley har en spesiell, gøy og up-beat stemme, som får deg til å danse.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/381376631″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Hurula – Varje ensam natt

Hans Robert Hurula fra Sweden har vært mega-aktiv på musikkfronten de siste årene. Hurula er blitt veldig viktig i musikkmiljøet i Sverige. Han var tidligere vokalist, låtskriver og gitarist i bandene Masshysteri, Regulations og The Vicious. Låten «Varje ensam natt» er dyster, som også gir inntrykk med tanke på den diffuse vokalen. Alle de musikalske elementene brukes på riktig måte, til denne type sjanger.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=s2cMil3njjM]

Great News – Told

Ah, har great news – de har sluppet ny låt! Great News er et band som består av tre gutter fra our city, Bergen. De imponerer stadig vekk, med energiske og joviale sanger som får humøret til å stige! De har sluppet ut flere singler, og har blitt booket til flere festivaler. De skal spille på Øyafestivalen i sommer, verdt å sjekke ut!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/330861987″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Remy – Coco Pebbles

Next up, Remy! Det er en gøy og jovial låt som funker veldig bra. Jeg får sommer-vibes av denne låten, men fant seriøst ingenting om denne artisten. De har i hvert fall en syre musikkvideo ute på Youtube. Håper de oppretter en Facebook-side eller noe ASAP!

Les også: Musikkåret 2017

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/382570529″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Heave Blood & Die – Plague

Heave Blood & Die serverer oss en heftig låt, som består av mye lyd! Dette bandet er fra Tromsø og består av fem medlemmer. Karl (bass og vokal), Kenneth (trommer) og Jonas (gitar) møttes på videregående og startet et band som heter Defaced. Senere fikk de to andre medlemmer, og ble dermed til Heave Blood & Die.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/316583357″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Sugar Candy Mountain – Beechwood Park

Dette bandet fra Oakland, er så sykt LIT. De består av fire medlemmer, og har vært aktiv siden 2012. De gir oss en blanding av psykedelisk pop og tropiske elementer. Denne låten er en coverlåt av The Zombies, som de har klart å gjennomføre skikkelig bra. Det er fett hvordan det legit høres ut som de er tatt rett ut fra 60-tallet.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aVRIx4Ba7ps]

 

Anbefalte artikler