Studentradioen er fremdeles på FM

Onsdag 11. januar i år ble den riksdekkende aksjonen om å slukke NRKs FM-nett i Norge igangsatt. FM-senderne i Nordland ble slukket av, og resten av Norge har sakte, men sikkert fulgt etter.

Nyhetsuka diskuterer høstens VT-tildeling:

Den 13. desember 2017 er NRKs tid på FM over. Da slukkes de siste senderne i Troms. For de som trodde at dette betød stillhet på FM i Norge, har kanskje dette året fått en overraskelse. Studentradioen i Bergen har vært en av to aktører som har blitt værende på frekvensene i Bergen. Det har vi i studentradioen merket på pågang og tilbakemeldinger fra lyttere.

Har du fått med deg denne?: Rockemusikal i Grieghallens kjeller

Joachim Barth feirer semesterets programleder i SRIB. Hans program Offside går hver fredag klokken 13 og i reprise hver mandag klokken 21 på FM 107,8. (Foto: Michelle Daae).
Joachim Barth feirer semesterets programleder i SRIB. Hans fotballprogram Offside går hver fredag klokken 13, og i reprise hver mandag klokken 21 på FM 107,8. (Foto: Michelle Daae).

Lytteren ser til SRIB

Her i Hordaland har det vist seg at lytterne er blant landets ivrigste FM-patrioter og Studentradioen i Bergen er ikke den eneste aktøren som får kjenne på at de “store gutta” forsvinner.

DAB har skapt lytterflukt fra NRK i Bergen, og Bergens Tidende viser at NRK har gått ned fra 50 til 37% lyttermasse fra samme periode i fjor.

Lytterene i Bergen har gått fra NRK til Radio Sotra og SRIB.

– Jeg er overbevist om at vi har mange flere lyttere nå. Det merkes på flere tilbakemeldinger, flere deltakere i innringninskonkurranser og økt reklamesalg, sier Rolf Øvretveit, ansvarlig redaktør i Radio Sotra til Bergens Tidende. 

Les: Konfliktene bak dine elektroniske duppeditter og smykker.

Frykt ikke kjære bergenser, Studentradioen i Bergen er her for å passe på at du kan klamre deg fast i FM-radioen i bilen din enda litt til.

Og ja, vi kommer med skurr!

Anbefalte artikler