For oss som synes tiden går for fort!

Som fersk student i Bergen kan jeg skrive under på at tiden går utrolig fort når man har det gøy. Vi er halvveis i semesteret, eksamensperioden kan skimtes i horisonten og lesesalene blir trangere for hver uke som går. Her er ukas spilleliste, satt sammen og dedikert til alle flittige studenter der ute. Bruk tiden fornuftig og sjekk den ut. Du kommer ikke til å angre!

UKAS LÅT: Niilas – October Math

Denne uka er det Peder Niilas Tårnesvik som troner lista med den instrumentale låta “October Math”. Bergenseren på 19 år slutter ikke å imponere og byr nok en gang på utfordrende rytmer og fasinerende toner. Artisten jobber med mye nytt for tiden og” October Math” er en spennende forsmak på hva vi har i vente. Låten treffer oss, og understreker at vi med 99.9% sikkerhet kan lene oss på ordtaket ” Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves”. Vi har altså mye å glede oss til!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/346112331″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

 Rex Orange County – Loving is Easy

Alex O´Connor fra Storbritannia bekrefter med låten “Loving is Easy” at det enkle ofte er det beste. 19-åringens særegne stemme, kombinert med en lett spiselig og lystig melodi, resulterer i noe de aller fleste kan sette pris på. Loving this really is easy! Sangen komplimenterer det fine ved høsten og får oss til å se litt lysere på ting i denne ellers regnfulle perioden. Med støtte fra Tylor the Creator og nå også Trigger Bergen anbefaler vi at du sjekker ut dette stjerneskuddet ASAP. Takk oss senere ;-).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=39IU7ADaXmQ&w=640&h=360]

 

HAUTE – Shut Me Down

Den franske duoen bestående av Anna Magidson og Romain Hainaut møttes ved en tilfeldighet i byen Montreal, Canada og har siden 2014 produsert musikk sammen. I følge facebook-profilen deres identifiserer de musikken sin som en blanding av RnB, Electro, Hip Hop, TripHop og Neo-Soul. Uansett hvilken sjanger låten” Haute” går under er det enighet om at det virkelig er en bra en. Låtens herlig groove setter sangen på hjernen, og gir den en solid plass på ukas liste.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/344553109″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Myd – The Sun

Quentin Lepoutre er mesterhjernen bak spillelistens andre franske bidrag. Med sine 80-talls inspirerte toner får denne Lo-fi Synthpop låten oss i feriestemning på no time.” The Sun” letter på savnet etter høstferien vi aldri fikk og gir oss en deilig smakebit på lysere tider.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/346040635″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

SASSY 009 – Are You Leaving

“Are you Leaving” er laget av den norske trioen Sunniva, Teodora og Johanna. Oslo bandet leverer et herlig stykke musikk som passer perfekt til høstsesongen og ikke minst ukas spilleliste. Fløytetoner og jentenes vokaler komplimenteres av en beat som gjør sangen beroligende uten å bli kjedelig. Av egen erfaring passer den perfekt til å lyse opp trege dager på lesesalen. Prøv selv!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/346239711″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Living – Calyx

Bandet fra Bergen står sterkt på lista med låten” Calyx” og leverer en sang fylt med synth og drømmende groove. Låten byr på flere ulike inntrykk og vokalisten Lucas de Almeida bidrar til dette med sin behagelig stemme. To minutter inn i låten kommer det også et uventet skille markert med et gitarriff det godt skal gjøre å ikke digge til. Dette gir pluss i boka. Låten gir oss god grunn til å se frem til deres debut album” Absolutely”, planlagt å komme ut i løpet av 2018.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/342901126″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Tempesst – Waiheke

Tempesst med Eric Weber, Kane Reynolds, samt Toma- og Andy Benjanin (ja, de er tvillinger) tar plass på ukas spilleliste med låten” Waiheke”. Låten går i retning av Fleet Foxes og får oss til å dagdrømme om strandliv og roadtrips. De solfylte tonene lyser opp høstmørket og har definitivt en god effekt på anspente skuldre. Sjekk ut Tempesst, slapp av og drøm deg til en strandferie på budsjett!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/345453783″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

Anbefalte artikler