Pærraspalte: Uke 3

I uke 3 av Paradise Hotel har Tone, Hedda og Kaia benket seg foran fjernsynet og fulgt nøye med.

Ukens sitat var det liten tvil om hvem den skulle gå til. Da Sunny (Alven) sjekket inn og det ble full jubel i leiren. Endelig en typisk pærra deltaker! Tone skjønte raskt at denne karen kom til å servere oss haugevis med latterkuler og sitater.

 “I don´t chase them, I replace ´em”

Begrunnelse:
Tone mener at dette, foreløpig, er årets sitat. Sammen med Iselins hummerhistorie og byen McAwesome Town fortjener dette sitatet en plass i historieboken. Hun forteller videre at hun kan kjenne seg igjen i det han sier – for de er begge unge spillere. Det var for øvrig litt uenigheter i studio hvor vidt han fortjener en plass i historieboken, men i kjent programlederstil slår Tone ned på dette og lar seg ikke vrikke. Det er plenty med uker igjen av årets sesong, så vi får bare følge med videre og se om han får beholde sin plass.

Det blir to priser til Sunny (Alven) denne torsdagen. Jaggu stikker han av med den gjeve prisen for ukens person også. For man kan vel trygt si at denne mannen fra 2013 ghetto-Skjetten har gjort inntrykk på publikum. Solstrålen vår karrer seg til enda en førsteplass!

Begrunnelse:
Sunny (Alven) er en kar som er høy på seg selv og han er søren ikke snau med å flexe bicepsen på kamera. Dette mener Hedda er er nok til at han blir dobbelt prisvinner denne uken. I tillegg er han en etterlengtet, klassisk pærradeltaker. Det har vært noe tamt de to første ukene inne på hotellet. Sunny ble vår (foreløpige) redningsmann!

For oss som følger slavisk med blir ikke ukens øyeblikk særlig sjokkerende. Det virker som de meksikanske bartenderne har lagt fra seg pysespriten og dratt frem noe real meksikansk hjemmebrent. Deltakerne har nemlig bydd mer på seg selv under festene. Samtlige har hooket og det har vært sengeaction uten ejakulering. Likevel går ukens øyeblikk til usjenerte Kevin og hans helikoptertur i paradiset.

Begrunnelse:
Det sier vel seg selv? Penis er artig, og helikoptertur er rett og slett fascinerede. Kaia mener at dette skapte god stemning, noe som har vært nødvendig etter en rekke tamme fester. Mer penis, hooking og lakenunderholdning til folket og kudos til Kevin som tok det første steget!

Ukens spekulasjoner var denne uken vanskelig ettersom seerne har fått lite med hint om hvem som går hvor under parseremonien. Hedda mener det er lagt opp til at Grunde ryker ut igjen, men som den gjengen med spekulanter torsdagsklubben er, så kunne vi ikke gi oss med dette. At Grunde ryker blir rett og slett for obvious (som betyr åpenbart, for dere som ikke kan lingoen).

Tone forteller at onsdagsepisodene pleier å vise klipp fra torsdagens parseremoni, slik at vi får et innblikk i hva som kommer til å skje. Men, i dette klippet virker det som hele seremonien er kaotisk og TV3 vil avsløre så lite som mulig. Kaia lurer derfor på om Guds gave til kvinner, flotte Morten Botten, blir den som må pakke kofferten og si auf wiedersehen. Hvordan kan dette skje, lurer du kanskje på? Fortvil ei: Tone, Hedda og Kaia got you covered!

Kaias teori er at Morten går til Martine (ikke “instagrambaben”), hvor Sunny allerede står. Deretter kommer det en plot twist og Martine velger Sunny fremfor Morten. Tone, som den spekulanten hun er, minner også studio på at dette har vært en klassisk pærrauke. Pleier jo ikke dette å innebære et hemmelig oppdrag?

Dette blir tilsynelatende den mest spennende parseremonien hittil, da det er rimelig åpent for hvem som må sjekke ut. Gjengen konkluderer likevel med at de tror Morten trekker det korteste strået.

 

 

Anbefalte artikler