Spillelisten uke 13

UKAS LÅT: Astrosaur – Yugen

Som ukas låt har vi valgt oss superkule og helt ferske Astrosaur, et Oslobasert band som har tatt Triggers hjerter med storm. Musikken deres kan beskrives som en blanding av prog-, stoner-, og jazzrock, og denne instrumentallåten er noe å lene seg tilbake med og la deg lage bilder for ditt indre øye.

Vi gleder oss veldig til å høre resten av debutalbumet som er ventet på vårparten gjennom plateselskapet Bad Vibes, og tror det kommer til å bli en fantastisk reise videre gjennom kosmos!

Rykter skal også ha det til at disse skal spille på Hulen i nær fremtid!

Steve Lacey – Dark Red

Steve Lacey er en 18 år gammel(!), kjempetalentfull gitarist og produsent fra solfylte California. Allerede nå forstår dere kanskje at dette dreier seg om et multitalent. Lacey skriver alle låtene selv og hele debutalbumet sitt har han faktisk spilt inn ved bruk av bare en iPhone! Han er også også medlem av Grammy-nominerte “The internet”.

“Dark Red” er en herlig, soulful og funky låt fra det nye albumet hans som har fått glimrende anmeldelser fra blant annet pitchfork. Sjekk ut!

Hearty Har – Can’t Keep Waiting

Hearty Har er også fra Los Angeles, byen for alle unge håpefulle (og en rekke store rockeband). Når vi er inne på det er det jo verdt å nevne at faren til frontfiguren i dette bandet er selveste John Fogerty (have you ever seeeen the rain?). “Cant’ keep waiting” er en spennende låt med mange interessante elementer. Vi ble rimelig skremt på sending omtrent 2 min ut i låten, hør selv så skjønner du hvorfor !

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/299192011″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Conrad Clifton – Infinity Pool

Conrad Clifton er fra Brooklyn i New York og er denne ukas mest sofistikerte låt hentet fra det nye albumet hans “Beatiful Tragedy”. Clifton er ellers en veldig hypet elektronika artist og har blant annet vunne Independent Musical Award.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/310463546″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Beatrice Eli – Careful

“Careful” er den nye låten til den svenske stocholmsfeministen, Beatrice Eli, forøvrig også dama til Silvana Imam, en av Sveriges feteste rappere fortiden. Nå er hun ute med debutalbumet “Die Another Day”, som virkelig gir meg lyst til å danse!!

 

Simian Ghost – Stop Moving

Disse gutta er også fra Sverige, og denne discoinspirerte låten handler om å la seg rive med av stemningene på dansegulvet og “la seg falle i armene til en velmenende fremmed”.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/310087255″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Mustard And The Silverfish – Jubilee Green

Mustard And The Silverfish er fra London og spiller psykedelisk musikk og denne låten er bare helt utrolig chill. Spesielt liker jeg begynnelsen som klart bygger opp til noe, og den fine falsetten til bandets vokal.

 
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/304715105″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Anbefalte artikler