Konserthelg i Bergen By

Hvis du har planer som ikke innebærer fete musikkopplevelser denne helgen, foreslår jeg at du stryker dem ut. Fra fredag av kan du nemlig få med deg OnklP og De Fjerne Slektningene etterfulgt av 666-vibben med blant annet A-laget og Hester v75 på lørdag.

Den 2. februar arrangerer Kvarteret konsert med OnklP og De Fjerne Slektningene. Dette er med liten tvil et av landets beste liveband og de vil derfor sørge for en helaften av høy kvalitet.

Slekta på Kvarteret

Onkel P og De Fjerne Slektningene. foto: Jørn Veberg.
Onkl P og De Fjerne Slektningene. Foto: Jørn Veberg.

Siden 2014 har rapperen OnklP og bandet Oslo Ess vært komponentene i den sensasjonelle rap-rock-gruppen. Siden den tid har de gitt ut flere album og singler som har vært med på å forme musikk-Norge slik den er i dag. Med flere priser og nominasjoner har de også turnert rundt i landet for å spre sin unike stil.

Hvis du vil få med deg denne melodiøse rock-gruppen bør du stå klar med en billett på Det Akademiske Kvarter kl 21:00 sharp!

V75 og NMG

Bergen har lenge vært en en by som har stått ansvarlig for landets rap-musikk. På lørdag blir 666-vibben arrangert på Verftet der man får mulighet til å oppleve A-laget, Hester V75, Mats Dawg, Dårlig Vane,og Kjartan Lauritzen. 

Med en veletablert status som rap-legender har A-laget i over 10 år gitt oss mixtaper, album og singler som har betydd mye for sjangeren. På lik linje som sitt musikalske materiale, leverer de også like hardt på scenen.

Rapgruppa A-laget fra venstre med Store P (Petter Sundby), Vågard Unstad og Girson Dias (Foto: Andrew Amorim)
Rapgruppa A-laget fra venstre med Store P (Petter Sundby), Vågard Unstad og Girson Dias (Foto: Andrew Amorim)

På samme bane blir i dag Hester V75 omtalt som en viktig gruppe i miljøet. Med tidligere konserter på by:Larm og Slottsfjell lader de nå opp til en energisk konsertkveld på Nordnes.

Lørdagen blir rett og slett fullstappet, og når du trodde det ikke kunne bli bedre, får denne 1-dags festivalen også besøk fra Østlandet, Danmark og Sverige. Det er nemlig Cezinando, King Skurk One, Emil Stabil og Vinter som er gjester, og med en slik lineup kommer hele gjengen til å sørge for en minneverdig musikalsk opplevelse. Hvis du vil oppleve gode lyriske vibber og et kokende show, skaff deg en billett så sees vi kl 19:00 på Verftet!

OnklP og De Fjerne Slektningene:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rUvzx73-cCY]

 

Hester v75:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kGePpXsPKsQ]

 

A-Laget:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zDEIzP7NSFU&w=640&h=360]

 

Anbefalte artikler