Ukens Anbefaling

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vampire Weekend har høstet svært gode kritikker for sitt siste album “Modern Vampires of the City”. Platen gikk blant annet til topps i Pitchfors kåring av de beste albumene fra 2013.

Remixet indie

Like utpå nyåret ble det droppet en remix av den originale versjonen av sangen “Step”, som dukker opp som spor nummer 3 på albumet. Remixen ble gjort i samarbeid med rapperne Danny Brown, Heems og Despot. Med nytt format og nye gjestevokaler har originalversjonen vokst inn til noe helt annet.

Rap uten bitches & hoes

Guttene forteller i tur og orden, historier om erfaringer med jenter de har møtt. Det er ingen bitches and hoes i disse fortellingene. Det er oppriktige tekster med lovord om kjærlighet, og Heems oppsummerer det hele når han lirer av seg linjene:

“And I been high, but ain´t no higher place

than alongeside her by the fireplace”

Fengende sound

Ukens anbefaling er virkelig verdt å lytte til både en og to ganger. Den gjennomført gode beaten ligger som et solid grunnlag for hele miksen og vil få ørene dine til å smelte. De kraftfulle og fengende versene til Brown, Despot og Heems sørger for at låten ikke vil gå i glemmeboken med det første. Og når refrenget til “Step” kommer inn på slutten som en sval bris, er det bare å lene seg tilbake og vente på at våren skal komme.

 

https://soundcloud.com/marquise-russell/vampire-weekend-step-remix

 

Anbefalte artikler