Nye utgivelser: Uke 6

This content has been archived. It may no longer be relevant

Living – “Cerulean”

Living er en Bergensbasert gruppe bestående av Lucas de Almeida, Nora Tårnesvik og Sturla Kverneng. Den rykende ferske “Cerulean” er en psykedelisk drømmende låt med tropiske rytmer som tar en med på en reise gjennom himmelen. Med en lett og myk vokal fra Lucas, får låten en helt egen orginalitet.

Hør den nye låta til Living her:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/246028815″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=’150′ iframe=”true” /]

Living er også aktuell med en rekke konserter, blant annet en liten turne rundt i USA, men alt starter med en releasekonsert 18. Februar på Dwell Gastrobar. I Plutopops intervju forteller Lucas en hel del om bandets planer.

Hør intervjuet med Lucas fra Living her:

Lissie – My Wild West

Lissie har endelig gitt ut sin etterlengtede plate My Wild West. Platen kom ut i dag, den 12. februar, og er i hennes vante sjanger, pop-rock.

Dette albumet er veldig gjennomført og kommer til å bli en favoritt hos musikkelskere. Lik hennes tidligere album, Catch a Tiger og Back to Forever, er sangene melankolske og bærer preg av balladestemning. Selv om noen kanskje mener dette høres kjedelig ut, hever tekstene sangene til å bli mer livlige. Tekstene er full av mening.

Lissie har lenge vært en favorittartist for Julie. Dette albumet har absolutt tilfredsstilt forventningene. For Julie blir derfor Lissies konsert på USF Verftet den 26. februar en stor begivenhet. Julie vil anbefale alle å bli med på det hun spår blir vårens beste konsertopplevelse.

Hør albumet her:

Anbefalte artikler