Dette vil du ikke gå glipp av

Er du en av de som egentlig skulle over fjellet for å se Bon Iver spille i Spektrum, men som må nøye deg med å bli i regnfulle Bergen denne helgen? Eller er du bare en av dem som ikke har lagt planer for helgen enda? Ikke fortvil, kulturhovedstaden har alltid noe å by på – og på fredag kan du få med deg to forskjellige konserter som du neppe kommer til å glemme.

27. Januar er det konsert med Sigrid på Østre, og med Verdensrommet på kvarteret – og vet du hva? Du rekker å se begge to! Som to vidt forskjellige artister med forskjellig musikk,  har de en ting til felles – begge kommer til å prege musikkåret 2017. Dette er to konserter du ikke vil gå glipp av!

Sigrid på Østre

01+160915_SIGRID_XIN+LI_006Sigrid under Vill Vill Vest. Foto: Xin Li

I en alder av 17 år signerte Sigrid Raabe til Petroleum Records, og med singelen Know You Forever i P3’s spillelister ble jenta fra Ålesund mer og mer synlig. Nå samarbeider hun med MADE music og bor i Bergen.
Etter en fantastisk konsert på Vill Vill Vest har Sigrid vært en ”snakkis”, og blir ansett som en av popartistene som kommer til å prege året 2017 – vi krysser fingrene for at hun gir ut ny musikk i året som kommer.
Vil du se jenta fra Ålesund stråle opp Østre med den fantastiske stemmen sin – da burde du komme deg på Østre.

Bergen Realistforening presenterer Verdensrommet

Bergen Realistforening er et knippe studenter som jobber for å fremme et kulturliv for studenter i Bergen. Som konsertarrangører lager de liv på Kvarteret med kjente navn fra inn- og utlandet, og på fredag presenterer de guttene fra Verdensrommet. Verdensrommet består av to gutter fra Skien, Andreas Høvset og Vetle Junker. Med en god blanding av indie, jazz og hip hop har guttene endelig gitt ut en EP, Problem – hvor de også har med seg to gutter fra Bergen, Eirik Aas fra Hester V75 og Onge Sushimane. Guttene hadde en fantastisk konsert under Vill Vill Vest, og noe sier meg at de kommer til å ha en enda bedre konsert på fredag. Anbefaler deg å ta turen innom kvarteret, for dette vil du ikke gå glipp av.

Er du en av de som allerede har lagt planer for fredagen, og ikke får dratt på konsert? Ikke fortvil, du kommer til å få se masse av Sigrid og Verdensrommet i 2017!

 

Her kan du høre den nye EPen til Verdensrommet:

Sjekk ut Sigrid her:

https://soundcloud.com/sigrid-raabe

 

 

Anbefalte artikler