Spillelisten uke 40

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukas Låt: Rolls Bayce- Inside Out

Denne ukas låt serveres av en trio fra Australia. Dette er en utrolig fengende godbit av en låt som øyeblikkelig får i gang taktfoten. Noen av oss i redaksjonen fikk umiddelbare assosiasjoner til vokalen i Unknown Mortal Orchestra (og har funnet seg et nytt favorittband), men her er det også inspirasjoner hentet fra 60 og 70-tallets RnB, samt Led Zeppelin. Dope gitar, dritkul vokal…say no more.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/283854198″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Luli- Ingen smerte

Luli er en kjempesøt og dyktig jente fra Stavanger, forøvrig også tidligere trommis i Frk.Fryd. Denne låten er skrevet på norsk (<3) og har et innhold mange sikkert kan kjenne seg igjen i. Den handler om å miste seg selv fordi man tror man må få til alt, slik at man tilslutt ikke finner gleden i det man gjør- eller klarer å kjenne smerte.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/283919988″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Dungen- Jakten Gjennom skogen

Noen dungen-elskere i triggerredaksjonen var overlykkelige over at våre kjære svenske venner får være med på denne ukens spilleliste. Hvis du ikke har tatt del i den svært eksperimentelle, veldig interessante, veldig sære Dungenverden før er det på tide å gjøre det nå. Bandet har holdt på siden 1999, men slapp nylig denne nye låten hvor de da altså er på jakt gjennom skogen.

Rohey- Is This All There Is?

Dette er Debutsingelen til norske Rohey, et ganske ferskt band som startet i 2014. I låten inngår en herlig blanding av soul, Rnb og jazz.  Helt rå vokal av gruppas lead-woman!

Disse kan du oppleve på USF røkeriet her i Bergen 5. Oktober som oppvarmere for Bernhoft!

Sad13- <2

Denne låten heter <2 og handler, ikke overaskende, om kjærlighet og hva hjertet er i stand til.

Låten er hentet fra albumet «Slugger», skrevet og produsert av Sadie Dupuis. I dagens sending ble vi enige om at dette kvalifiserer til sjangertittel “rosarock”, noe du vil skjønne hvis du sjekker ut damas Facebook-page eller musikkvideoen til denne låten..!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/285113113″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Dobbeltgjenger- Let Me fall Through

Et helt fantastisk (synes vi) rockeband fra Bergen. Spacet rock med fet gitarsolo i midten. Kult!

Kan også slenge med at det blir release party på Landmark den 13.Oktober som helt sikkert blir verdt å få med seg. Her vil gutta ifølge Facebook holde show akkompagnert av visuell kunst og virtuell dans. Spææænende!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/283458836″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bonzai- I Did 

Listens siste låt er mekket av en helt utrolig rå dame fra Irland. Utrolig nok er hun visstnok bare 20 år, men eksperimenterer og mikser som en sann jesus. Starter med litt artig klirring i glass, og fortsetter med noe som både er Hiphoppete, med helt klare hint av elektronika. Også fargerikt og litt “typisk Britisk”. We like!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/285227834″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

 

Anbefalte artikler