Et velfortjent musikalsk avbrekk

Ukas Låt: Jonas Hibiki – Yellow tulips

Jonas trekker inspirasjon fra band som Tame Impala, Pond og Unknown Mortal Orchestra, noe som kommer godt fram i musikken hans. Til tross for sangens melankolske preg og tekst som omhandler falskhet og det å opprettholde en fasade, er det en behagelig låt. Deilig bass. Deilig synth. Deilig vokal. Hold øyne og ører åpen for denne artisten. Utover nyåret kommer ny musikk og flere konserter.

 

Girl in red – we fell in love in october

Ikke nok med at hun ble årets Urørt 2018 på lørdag, men 19 år gamle Marie Ulven klarte også å komme seg inn på ukens liste på student radioen i Bergen. We fell in love in October er en deilig høstlig sang å ha på øret mens man venter på jul. Hun har sin egen stil og er allerede godt anerkjent. 2018 har vært hennes år og vi gleder oss til å se hvilken retning hun kommer til å ta framover.

 

Razika – Flyplassen

Razika er tilbake igjen på fredag 30. november med nytt album. Det er tre år siden deres forrige album og her får vi en smakebit på hva vi kan vente oss på fredagen. Det kan virke som om Razika har gjort ett stilskifte, implementert synth og gått for en renere pop stil denne gangen. Men de lover at tekstene skal være like ærlige og sårbare som alltid.

 

Le Youth – Stay (ft. Karen Harding)

På sin nyeste låt har Dj og produsent Le Youth fått med seg den britiske vokalisten Karen Harding. Dette er en deilig EDM låt som passer perfekt for dem som lengter tilbake til sommeren, eller bare vil danse. Denne sangen får oss til å flyte vekk og drømme oss bort til en varm, solrik strand. Akkurat det vi trengte i en slitsom eksamensperiode.

 

Gerald Ofori – Hopeless

Gerald Ofori føler seg håløs igjen men det er ingen grunn til. Den Trondheims baserte artisten har jobbet lenge med musikk til tross for sin unge alder. Det kommer til uttrykk i både produksjon og tekst. Han er et kjent navn for studentradioen i Bergen og det er ikke så rart med et så internasjonalt sound. Denne 16 åringen skal du se opp for framover.

 

Hozier – Movement

Hoziers ferskeste låt er movement. En sang du muligens har hørt før ettersom han har fremført den live siden starten av september. Men den ble offisielt sluppet 14. november sammen med en ganske raff musikkvideo. Han tar oss rett tilbake til kirken med koringen og orgel effekter. Hozier skuffer ikke, en solid låt i Hozier stil.

 

Hilma Nikolaisen – Light Shines

Nok en artist som slipper plate på fredag. Hilma Nikolaisen kommer med sitt andre soloalbum Mjusic denne uken. Sangen har et sløyt og fuzzy sound uten at det høres skittent ut. Hun vet hva hun gjør, men det er kanskje ikke så rart når hun kommer fra en familie av bare musikere. En herlig sang å starte uken med.

 

Her kan du også sjekke ut A, B, og C-listen til Studentradioen på Spotify!

Anbefalte artikler