Spillelisten uke 44

This content has been archived. It may no longer be relevant

UKENS LÅT – Black Dylan – Don’t Wanna Be Alone

Black Dylans første singel Don’t Wanna Be Alone stormer inn på lista som UKENS LÅT. Den utrolig fengende soul inspirerte låta vil garantert bringe frem dansen inne i deg. Sammen med produsenten sin Nuplex har de dannet plateselskapet Black Dylan Label hvor de har lovet en rekke av sanger som skal utgis på nyåret, så det er bare å glede seg.

The Animal Spirit – Do No Wrong

Med sitt fantastiske gitarspill og dype mystiske vokal kommer singelen Do No Wrong inn på ukens spilleliste. Låten er hjemmesnekra fra Tromsø/Honolulu, og det er en svært spennende artist å følge videre.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/227742520″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Lil’ Teez – Looking at the moon

Den 19 år gamle gutten fra Hemnes rapper seg inn på ukens spilleliste. Tidligere har Lil Teez blitt anbefalt av NRK P3, og han opprettholder suksessen med hans nye singel Looking At The Moon. Anbefales på det sterkeste å holde utkikk etter den unge rapperen, for dette er svært lovende.

Keep Camping – Street

Gjengen fra Danmark har sluppet singelen Street. Sangen trekker frem en rekke musikalske elementer, og en tydelig god vokal. Gruppa har valgt sjangeren «Folk Clubbing» og med deres kommende EP, blir det veldig spennende og følge opp hva de har å by på.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/225033886″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Dr. Crooks Magic Playground – Spirit Dog

Spillelistens eneste Bergenbaserte band rocker seg inn med sin første singel Spirit Dog. Sjangeren er psykedelick rock, som de fyller opp med mørk vokal, røft gitarriff og solide trommer. Gutta fra Bergen får det virkelig til, og dette låter veldig lovende.

Amusement Park – Say That It’s Time

Grunge-pop bandet Amusement Park slår til med ny singel og får ut det beste av sjangeren. Med et solid gitarriff, spennende vokal og generelt sterkt produsert sang, er det ingen tvil om at denne låten skulle være med. Amusement Park består av en svært musikkinspirert gjeng, med sterk musikalsk bakgrunn som det virkelig er verdt å holde øynene åpne for.

Krast – Hvor Er Jeg?

Låta Hvor Er Jeg introduserer deres kommende album på en helt fantastisk måte. Med vakker norsk vokal og en rekke musikalske elementer får vi en god munnfull av en smakebit på det de har å by på. Bandet har hatt over hundre konserter i alle kriker og kroker i Norge, og har tidligere fått mye ros for deres 2 EP’er av både Aftenposten, Rockeguiden og en rekke andre.

Hør hele spillelisten her:

Anbefalte artikler