Sen brunsj uke 17

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag kl. 13:00 med programmet Sen brunsj.
Nedenfor kan du høre de beste klippene fra radiouken:

Kinosyndromet – Den store IMDb-krigen

Taume fra Kinosyndromet gir oss den mørke historien om da Batman seiret over Gudfaren, og samtidig får vi et innblikk i hvordan filmdatabasen IMDb fungerer, og ikke minst – hvordan man kan misbruke den.

Plutopop – Hvem har egentlig låta?

Julie, Synne og Marianne fra Plutopop diskuterer hvem som egentlig har låta “Make you feel my love”. Fire forskjellige artister har laget fire ulike versjoner av låten, men hvem hadde originalen?

Banal Politikk – Sylvi Listhaug

Markus, Vegard og Jørgen tar en titt på ukens blooper fra Sylvi Listhaug. Den svært pinlige affæren da Listhaug hoppet i havet med knalloransje flytedrakt har nådd utenlandske medier. Hva tenker folk om Norge nå?

Utenriksmagasinet MIR – Ønske om makt

Aleksander fra MIR gir oss en grundig innføring i maktprinsippet. Hva skjer når Panama Papers avslører mennesker med makt, og hvordan påvirker egentlig ønsket om makt mennesker?

Sitat Slutt – Sitat på gata Humorfest

Det er humorfest i Bergen, og ute i gatene kryr det av B-kjendiser og morsomme stand-up-tryner. Sitat Slutt har tatt seg en tur ut for å sjekke tempen på humor-Norge.

Studentmorgen – Quiz med Henrik Thodesen

På fredag hadde Studentmorgen besøk av selveste Henrik Thodesen. Det var i anledning Humorfest i Bergen at Thodesen dukket opp i studio. Etter at han flere ganger har uttalt seg om hvor flink han er i quiztemaet verdensrommet, var det på tide å sjekke om kunnskapene faktisk var på plass.

Nyhetsuka – Flytting

Andrea i Nyhetsuka kommenterer hvor vanskelig det kan være å flytte. Det er ikke like lett å ta med seg et helt flyttelass når man er ung, alene og uten bil.

Studentmorgen – Jostein hos legen

Josten i Studentmorgen har vært hos legen. Her får vi hele historien om da han skulle sjekke testiklene sine.

Plutopop – Marit Larsen

Plutopop tok en snakk med Marit Larsen. Larsen har ny plate på lur, og forteller om hvordan prosessen fram mot plateslipp har vært.

Banal Politikk – Samferdselens Dodge Viper

Samferdselsministeren får klar tale fra Banal Politikk: “Du er ingen Løvetann, du er en handlingens mann”. La asfalten lenge leve, så blir Kjetil glad og fornøyd.

Studentmorgen – Historietime med Olav Haugland

Olav Haugland tørket støv av sin gamle historiespalte da han var på besøk hos Studentmorgen. I denne utgaven er det slaget på Stiklestad som skal dramatiseres og gjenfortelles. Humor og fakta i skjønn forening!

Anbefalte artikler