Brunsj uke 9

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag kl. 13:oo med programmet Sen brunsj.

Nedenfor kan du høre de beste klippene fra radiouken:

Studentmorgen – om å fri på skuddårsdagen

Jeron og Karine snakker om skuddårsdagen, og at på denne dagen kan kvinner fri til sine menn om de skulle ønske dette. Om mannen sier nei, blir han bøtelagt.

Jentegarderoben – forelsket på Gran Canaria

Jentegarderoben tar oss med til venteværelset utenfor rom 101, rommet hvor jentenes verste minner skal låses inn og glemmes. Denne gangen tar Pernille oss med til Gran Canaria i 2011, da hun ble forelsket i en italiensk bartender.

Plutopop – Susanne Sundfør

Plutopop intervjuer Susanne Sundfør som skal spille på Verftet 4. mars. Hør første del av intervjuet her, hvor hun blant annet snakker om World of Warcraft og hennes studietid i Bergen.

Andre del av intervjuet med Susanne Sundfør hvor hun også spiller sin ferske låt “The Sound of War” live i studio.

Studentmorgen – andakt med Anders

Anders har irritert seg over bråk på lesesalen og personer som ikke følger reglene. I sitt sinne har han laget et kåseri rundt dette temaet.

Studentmorgen – Paradise Hotel quiz

Videoen av de nye deltakerne på Paradise Hotel 2016 har blitt sluppet. I den anledning har Marie laget en Paradise-quiz for Odd Kristian og Rebecca.

Anbefalte artikler