Brunsj – Uke 40

Ny uke, ny søndag, ny brunsj! Her går vi gjennom det beste av det beste fra den siste uken her på Studentradioen i Bergen. Radioens produsenter har hørt gjennom alt som har blitt laget på radioen denne uken, og plukket ut det morsomste, gøyeste, rareste, rett og slett det som har skilt seg ut denne uken.

 

Offside – NM suppen

Først ut har vi gutta fra Offside! Her snakker Joachim, Sander og Jakob om den norske fotballkuppen, hvem som spiller og hvem de tror kommer til å møte hverandre i finalen. Temperaturen er svært høy, analysene er gode og engasjementet er på plass. Joachim og Jakob er i strupene på hverandre, mens fredsmegleren Sander får innslaget til å flyte.

 

Studentmorgen – Weakly obsessions

Jentene fra strudentmorgen Torsdag presenterer for oss deres weekly obssesions, altså hva som opptar de denne uken! Karoline elsker sjokolade og går strekker seg langt for å få tak i det, ikke engang at sjokoladen ikke er hennes stopper henne. Astrid har kost seg med den nye NRK serien Exit, mens Sunniva opplyser oss om at Sandra Lyng har gitt ut et album hvor hun synger med østlandsdialekt. Syklubben på sitt beste! 

 

Ordskifte – Språk og sykdom

Ingrid fra ordskiftet opplyser om språk brukt i forbindelse med sykdom. Hun deler personlige og relaterbare situasjoner med sykdom i fokus, et følelsesladd og vakkert innslag. Dette er det virkelig verdt å få med seg. 

 

Crossfade – Karpe (diem) spesial

Det er jentesending hos Crossfade denne uken, og de har tatt Karpes musikk i fokus. Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden. Jentene sammenligner også Karpes grep om å ta med fans opp på scene med Justin Biebers greie når han synger One Less Lonely Girl.

Anbefalte artikler