Norges hotteste artister på Vinterlyd

This content has been archived. It may no longer be relevant

I anledning arrangementet fikk Studentmorgen mulighet til å prate med de fleste artistene som dukket opp.

Paperboys – Vinni

Første gruppe som var ute i det herlige bergensværet var Paperboys med Vinni i spissen. Her fikk vi flere slagere som “Barcelona” og nye sanger fra albumet “Be Like Water”, der ingen av sangene tidligere hadde blitt fremført i offentlighet. Etter opptredenen fikk Studentmorgen en liten uttalelse:

Foto: Jeron Joseph
Vinni fra Paperboys på scenen under Vinterlyd (Foto: Jeron Joseph)

The Main Level

The Main Level er ikke ukjente gutter for oss i Studentmorgen. De har gjestet programmet før, og lot seg gjerne intervjue også denne gangen. De var begeistret over å komme til Bergen og støtte en god sak som Kreftforeningen.

Foto: Jeron Joseph
The Main Level sjarmerer som alltid. (Foto: Jeron Joseph)

“Det sterkeste inntrykket vi fikk var da vi møtte en jente på sykehuset som hadde kreft. Hun hadde ikke hår eller noe. Det er sterkt, og i tillegg har vi sagt hadet til familie på grunn av kreft.”

Lazz og Staysman

Lazz med en utrolig stilig farge på gitaren lagde stor fest sammen med Staysman. Vi fikk høre slagerne som “En godt stekt pizza” og “Alle gutta”. Guttene har vært i Bergen flere ganger, og kan fortelle oss at bergensere er gale.

Staysman & Lazz
Fornøyde gutter etter opptreden sin. (Foto: Jeron Joseph)

“Alltid god stemning i Bergen, bergenserne er alltid gale.”

Staysman og Lazz forklarer videre at dette IKKE er det samme som Melodi Grand Prix, hvor fokus var på kamera og ikke på å nå ut publikum. Det å være på en scene i en anledning som denne i Bergen gir en mye bedre connection med publikum.

Morgan Sulele

Morgan stod på den samme plassen for nesten seks måneder siden, og da var det mange mennesker som dukket opp. Når han et halvt år senere framfører igjen så har enda flere som har funnet fram til Festplassen.

Morgan Sulele tar tid til å prate med Studentmorgen. Foto: Jeron Joseph
Morgan Sulele tar tid til å prate med Studentmorgen. (Foto: Jeron Joseph)

Da vi spurte ham om hvordan det er å høre folk synge sangene hans av full hals var svaret dette:

– Å stå på scenen og høre at folk synger sangene dine er fantastisk. Jeg håper å oppleve lik konsertopplevelse rundt om i landet som jeg gjorde i dag.

Sandra Lyng

Sandra med sine solbriller på strålte fra øre til øre da hun sang på scenen. Vi kunne høre henne synge sine egne sanger som “Play My Drum”, “Night After Night”, samt den som promoteres mest om dagen, nemlig “Moonrise”. Vi fikk et eksklusivt telefonintervju med henne og fikk stille henne spørsmål om alt fra konserten i Bergen til “Sommerflørt”.

Foto: Jeron Joseph
En strålende Sandra på scenen i Bergen. (Foto: Jeron Joseph)

Bokstavelig talt blodfans

Første rad var bokstavlig talt fylt av jenter i alderen fem år til langt oppe i tenårene. Gjennom konserten så var det som å se årstidenes forandring, og man kunne se dem le, gråte, svette, hoppe, synge, og besvime.

Foto: Jeron Joseph
Ivrige publikummere på fremste rad. (Foto: Jeron Joseph)

Helt fremst på første rad fikk vi intervjue tre jenter som hadde stått der siden tidenes begynnelse, ALTSÅ OVER TRE TIMER(!). Dette gjorde de for sin lidenskap for sine favorittartister: The Main Level og Marcus & Martinus.

Se flere bilder fra arrangementet i karusellen under:

Anbefalte artikler