Reker og havari

This content has been archived. It may no longer be relevant

Med 212,000 abonnenter og snart 90 millioner treff er Pistol Shrimps Norges desidert mest populære YouTube-kanal. Som om ikke dette var nok, har den Bergensbaserte duoen nå blitt nominert til Natt og Dags pris for hvem som har gjort mest for byen sin.

Duoen, som består av Christer Larsen (24) og Stian Hafstad (27), opprettet YouTube-kanalen i 2009, og allerede året etter bestemte de seg for å satse på denne med én video i uken. Nå bor sistnevnte i New York, men avstanden er ikke et problem for Pistol Shrimps:

–Da Stian flytta til New York så filma vi videoer for ett år fremover i tid, sier Christer Larsen.

Kontaktet av James Cameron

Men av alle følgerene deres er det én som skiller seg mer ut enn andre; Titanic-regissør James Cameron. Duoen ble kontaktet av de ansvarlige for ekstramaterialet til DVD- og Bluray-utgivelsen som kom ut i høst, og ble spurt om de var villige til å ha sin video Titanic Super 3D med på disken. Det ble et rungende ja.

Det gav ikke penger i lomma på guttene, men publisiteten er mer enn nok;

-Det er helt greit for denne gang, ler Christer.

Hør hele intervjuet med Christer fra Pistol Shrimps her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Christer-fra-Pistol-Shrimps.mp3]

Anbefalte artikler