Nye utgivelser: uke 9

This content has been archived. It may no longer be relevant

Kendrick Lamar – untitled unmastered.

Kendrick Lamar overrasket alle da han den 4. mars slapp et uanmeldt oppfølgingsalbum til To Pimp a Butterfly, som også ble sluppet åtte dager før egentlig utgivelsesdato. Lamar har tidligere uttalt at det under produksjonen av To Pimp a Butterfly var nærmere ti låter som ikke ble med. Dette var låter rapperen var “in love with”, og disse er kanskje motivasjonen bak den nye utgivelsen.

Prosjektet heter untitled unmastered, og inneholder låter som ikke har blitt tatt med på tidligere album. Det er uklart om denne utgivelsen er grunnet en lekkasje fra managementet til Lamar, eller om det er Spotifys feil.  Vi er uansett glade for at prosjektet er ute og at vi endelig kan få høre nye sanger fra hiphop-kongen.

Albumlisten inneholder totalt åtte låter, der alle ble laget mellom 2013 og 2014. Alle sangene er oppkalt etter en dato, og vi kan bare spekulere i hvilken betydning som ligger bak disse titlene.

Spesielt er vi i PlutoPop imponert over “untitled 06 06.30.2014”. Låta har en tekst som er lett å relatere seg til, og den kan godt passe til en solfylt dag. Også “untitled 08 09.06.2014” gjør inntrykk. Den har en groove som får hoftene til å bevege seg og humøret til å løftes noen hakk. Denne sangen har tidligere blitt fremført på The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Kendrick Lamars nye album er tilgjengelig gjennom Spotify og TIDAL.

Anbefalte artikler