Fredrik William Olsen utenfor Kråkeredet

This content has been archived. It may no longer be relevant

Til vanlig kjenner vi Fredrik William Olsen som gitarist, vokalist og tekstforfatter i Kråkesølv, men denne gangen er det kun Fredrik  det skal handle om. Han er nemlig ute med sin solodebut på Bodø-baserte Beyond Records, et album som har som utgangspunkt å fortelle hans historie om «det å græv».

Platen går under navnet «Hver gang æ græv» der lytteren får møte en ærlig Fredrik, en vokalist som nærmest kun har sin kassegitar med seg  fra første låt. På 10 låter utfordrer Fredrik seg selv, anført av et vanvittig gitarspill.

Jeg ønsket å finne ut mer om albumet,  det nedtonede lydbildet, om utleverende tekster, bodø og dialekten, å offentliggjøre et personlig produkt, og ikke minst, kjærligheten og det å være redd. For å gjøre det, ringte jeg til Fredrik en onsdag ettermiddag og møter en vokalist som er storklar for høstens turne.

Hør intervjuet her: (NB! Låt midt i)

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Plutopop-Fredrik-William-Olsen-MRL.mp3]

Foto fra: Beyond Records

Anbefalte artikler