Dette blir årets Oscar-vinnere

This content has been archived. It may no longer be relevant

Etter en noe bombastisk overskrift bør jeg kanskje tone det hele litt ned litt. Jeg er tross alt bare en idiot som liker film. Dessuten er dette kun mine personlige prediksjoner. Prediksjonene til resten av medlemmene i Kinosyndromet kan dere høre på livesendingen under hele Oscar-utdelingen fra kl. 23:oo i kveld.

Her er filmene jeg tror vil vinne Oscar i år:

Foto: skjermdump oscar.go.com
Foto: skjermdump oscar.go.com
Foto: skjermdump oscar.go.com
Foto: skjermdump oscar.go.com

Jeg skal ikke late som om jeg har sett kortfilmene, så jeg har stjålet tipsene for short film (animated), documentary (short subject) og short film (live action). Til min store glede så jeg at Indiwire tror at Don Herzfeldt vinner for short film (animated). Fyren har laget flere veldig kule korte animasjoner, og flere av dem ligger på YouTube. Her er min favoritt:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1IUX0Qy-IDM&w=420&h=315]

 

Jeg tror altså at The Revenant stikker av med to av de gjeveste prisene (Best Picture og Best Actor), mens Mad Max får en rekke mindre priser i tillegg til Best Director. Hvis jeg hadde fått velge helt selv skulle jeg gjerne sett at Mad Max eller Room vant for beste film, for The Revenant er ikke i nærheten. Dette ble blant annet heftig debattert i forrige Club Royale (som du finner i Kinosyndromets podcast-feed). Apropos det, er det en ny episode av Club Royale ute nå, der Joacim, Ingvild og Thorvald går litt mer i dybden på spekulasjonene.

Siste podcaster

  • TENNISOVERTENNING, konkurranse og iransk filmfestival
    TENNIS,TENNIS,TENNIS, iransk film og konkurranse!! Momina, Mikael og Selma snakker energisk om sin nye drøm, nemlig det å bli profesjonelle tenisspillere. De har blitt frelst av sporten etter å ha sett den splitternye filmen Challengers og andre tennisfilmer. Det er også festivalstemning i studio med konkurranse og snakk on iransk film!

Anbefalte artikler