“Hva hvis” – Episode 2

This content has been archived. It may no longer be relevant

“Hva hvis” er den splitter nye spalten til Studentmorgens fredagsgruppe. Spalten tar på seg å skildre konsekvensene av et gitt scenario i verdenshistorien. Tvisten er at scenarioet som skildres er omvendt av hva som faktisk skjedde, eller det er en spådom om noe som kan komme til å skje. Hva hvis Donald Trump blir den neste amerikanske presidenten, for eksempel?

I denne ukens episode av “Hva hvis” får du høre hva som hadde skjedd hvis Norge hadde vunnet Fotball-VM i ’98. Hva om Norge hadde slått Brasil i gruppespillet og blitt uslåelige i sine neste kamper? Hva om Norge hadde gått hele veien til finalen og møtt Frankrike? Om vår alles kjære Ole Gunnar Solskjær hadde satt inn vinnermålet – og hele Norge hadde gått i ekstase? Kunne det hele endt opp med en krigserklaring fra den norske statsministeren?

Alt dette og litt til kan du høre i andre episode:

“Hva hvis” er en fast spalte du kan høre hver fredag ved å tune inn radioapparaturet på frekvens 96,4/106,1/107,8. Har du ikke tilgang til et radioapparat, funker lytt.srib.no også brillefint.

Anbefalte artikler