Nye utgivelser: uke 7

This content has been archived. It may no longer be relevant

Electric Eye – Different Sun

Det bergensbaserte bandet Electric Eye slapp i starten av februar sitt nye album, Different Sun. Platen fikk strålende kritikker fra samtlige anmeldere, noe vi mener er veldig velfortjent. Electric Eye spiller en form for moderne psykedelisk rock som er meget gjennomført og flyter godt. Med innflytelser hentet fra blant annet band som Pink Floyd, beveger lydbildet seg inn i et rom av moderne space-rock som passer perfekt i for eksempel festvalsettinger. For tiden er guttene er ute på en liten norgesturné. Til sommeren kan det være verdt å få dem med seg på Øyafestivalen.

Hør albumet her:

Flume ft. Vince Staples, KUCKA – “Smoke & Retribution”

En annen artist vi har lyst å trekke frem denne uken er Flume, som er ute med to nye singler og en smakebit av det kommende albumet Skin. Den ene singelen har navnet “Smoke & Retribution”, featuring Vince Staples og KUCKA. Dette er en velprodusert raplåt bygget på en fet elektronisk beat, med et spennende og uventet refreng som minner om tidligere Flume-produksjoner. Når det er sagt, er dette et steg opp, og definitivt nærmere populærmusikk enn tidligere. Flume har sagt i intervjuer at han foretrekker å være mainstream, fordi da vil flere folk høre på det. Vi tror han har truffet spikeren på hodet her. Samtidig kan man nok også forvente seg mer eksperimentelle låter på det kommende albumet.

Hør låten her:

Vil du få med deg ny musikk, intervjuer med artister og gjester i studio, samt få muligheten til å vinne konsertbilletter? Følg Plutopop på Facebook eller sjekk ut srib.no/plutopop.

Anbefalte artikler