Spillelisten uke 4

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: Elvic – Let’s Get Together

Elvic er en oslobasert artist med opprinnelse fra Kongo, hvor han også har fått mye av inspirasjonen sin fra. Artisten kaller selv stilen sin for “congo-funk”, hvor han har et band med ulike blåseinstrumenter som lager energisk musikk med elementer fra funk og moderne sound.

Kildaphew – Blunt Truth

Den oslobaserte duoen Kildaphew spiller psykedelisk rap inspirert av funk- og soulmusikk. Duoen består av Danielle “Teapot” Brogden og Andreas Lanesjord. De har tidligere gitt ut låten “Paperthin”, og fortsetter å imponere med den nye singelen “Blunt Truth”. Sjekk ut mer av musikken deres hvis du liker rolig, avslappende og spirituell musikk.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/237367183″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Marte Eberson – Leon

Marte Eberson er nylig aktuell med albumet Mad Boy, som har fått blandet kritikk fra norske medier. Hun er også med i det populære bandet Highasakite, hvor hun spiller synth. Låten “Leon” er perfekt for deg som elsker kjærlighetssanger fylt med drømmende synther.

Isaiah Rashad – Smile

Den 24 år gamle rapperen fra Tennessee har allerede hatt en musikalsk karriere siden 2010. Den nye låten “Smile” har en solid beat, og det er ingen tvil at rap-skillsene til Rashad gjør denne låten veldig fet, både rent melodisk og lyrisk.

[vimeo 151859621 w=650 h=281]

 

Viljar Broks – Innafor

Låten “Innafor” er anbefalt av P3 Urørt, til tross for at den bare er artistens andre singel. Viljar Broks er fra Tromsø og er selvutnevnt leverandør av nordnorske rim, melodier og beats. Vi håper på mer kult fra denne unggutten i fremtiden.

Jamie Blake – No One Sees Me Like You

Jamie Blake er eksponent for en rekke ting som hører tidsånden til: SoundCloud-musikk som sjanger, platecover som kan forveksles med hipster-T-skjorter, og et navn som ligner på en hakket mer kjent London-crooner. Heldigvis har han produksjonsferdigheter utover vanlige gutteromsprodusenter, og på den nye EP-en Home er alle de fire sporene sonisk rike future R&B-spor som du burde sjekke ut før gutten når 400 Facebook-likes.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/242505521″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Peter Estdahl – Airplane

Den oslobaserte tromsøværingen Peter Estdahl slapp musikk som ble P3-listet allerede i 2012, da under navnet Kid Exodus. Etter Kid Astray’s suksess har Peter heldigvis lagt fra seg dette navnet, og spiller nå under eget navn. Den nye EP.1 er et skritt vekk fra den enkle visepopen, og drifter innom en ren “Bon Iver anno 2016”-sound og ambisiøs bruk av hele stereofeltet. Det melodiske er likevel i fokus, og den drivende backbeaten i låten “Airplane” løfter fram vokalen på eksemplarisk vis.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/242636785″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Sjekk ut spillelisten på Spotify her:

Anbefalte artikler