Spillelisten uke 11

This content has been archived. It may no longer be relevant

1. Ukens låt: Marinius – I Like It With You

Tidligere Línt medlem Eirik Marinius Sandvik har gått egne veier og dannet soloprosjektet Marinius. I Like It With You er en låt fullt med drømmende elementer sammen med en harmonisk vokal. Han kan fortelle at låten handler om hvordan det av og til kan lønne seg å ta den lange veien i livet. Musikeren spiller på Østre 17.03 i sammenheng med magasinet Stoff sin bursdagsfeiring. Hvis du vil oppleve soloartisten sin andre live-opptreden anbefaler vi alle å ta turen!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/249628210″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

2. NOHR – Spørsmål

Enda et soloprosjekt, bare denne gangen er det Kråkesølv vokalisten Petter Waldemar Nohr Unstad som har gått sin egen vei. Bodø-væringen har laget en nydelig melankolsk låt som kan minne deg en krysning av Kråkesølv og Lamark. Refrenget har et særpreg som bygges opp av rytmiske trommer som får hele kroppen din til å suse til denne deilige låten. NOHR slipper ut album i april, som blir hans første singelutgivelse.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/250607555″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

3. Hotel Garuda – Smoke Signals

Den amerikanske duoen Manila Killa og Candle Weather (nei, de er ikke strippere) har gitt ut sin første offisielle egen singel. De kaller musikken sin for Dance-music, som er relativt on point sjangermessig beskrevet. Smoke Signals har tidligere vært på første plass for populære låter på den anerkjente musikkbloggen Hype Machine. De kan selv fortelle at de er inspirert av artister slik som Cashmere Cat, Lil B og Thomas Jack. Hvis du liker up-beat dansemusikk, er denne låten rett for deg!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/250676513″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]


4. Pieces of Juno – Valentine

Det er DJ og produsent Kine Sandbæk Jensen som står bak Pieces of Juno. Artisten har produsert mye beats og låter siden hun startet opp, og ja, hun slapp ut låten Valentine på selveste valentinsdagen. Musikken blir beskrevet som pop noir og cine club. Da artisten først startet opp i elektronika-gamet valgte hun å ikke avsløre kjønnet sitt for å sette musikken i fokus, og ville helst ikke gjøre en greie ut av det å være kvinne og produsent, for å ikke bli objektifisert. Vi syntes i hvert fall at denne låten er veldig fet, og hvis du liker Cashmere Cat, vil du definitivt få smaken på denne låten.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/246971505″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

5.Woodes – Daggers and Knives

Bak Woodes er det den 23 år gamle artisten Elle Graham fra Melbourne Australia. Woodes startet i 2014 og har siden fått mye oppmerksomhet blant musikkelskere. De elektroniske indie-vibbene blandet med behersket og vakker vokal gjør at Daggers and Knives blir en fullkommet og helhetlig låt. Vi gleder oss til mer musikk av Woodes.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/248806405″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]


6. Cold Creek – Fog

Enda mer musikk fra Nord-Norge, men denne gangen er det bandet opprinnelig fra Harstad, men er Trondheimbasert. Dette er alternativt indie-rock på det høyeste og fulleste. Cold Creek er inspirert av Kråkesølv og Radiohead, som er en ganske morsom sammensetning av inspirasjoner. Med den drømmende gitaren og den mektige, men samtidig milde vokalen, gjør at Fog blir en fulkommen og herlig indielåt som vi har lengtet lenge etter.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/247337658″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]


7. Janove – Regnbuen treffer oss ikkje lengre

Hele Norges Janove fra tidligere Kaizers Orchestra har endelig sluppet sin første singel. Den nye låten handler om noe så nydelig som å balansere kunst med kjærlighet, han har store og heftige fortellinger i muiskken hans. Janove har blandet forskjellige musikkstiler som hiphop og poprock i en over gjennomsnittlig bra låt. Låten er fantastisk produsert og rett og slett et eventyr.

Anbefalte artikler