Få ditt eget program på radio

This content has been archived. It may no longer be relevant

Drømmer du om å få ditt helt eget program kringkastet på luften? Nå har du sjansen. Studentradioen i Bergen åpner opp for nye programmer våren 2016, og vi vil ha nettopp din idé på eteren.

Begrensningene er få og mulighetene er mange – tema eller sjanger er helt opp til deg selv. Alt du trenger å gjøre er å lage en pilot og en programbeskrivelse, og sende det inn til oss innen 15. januar 2016. Studentradioen stiller med lån av studio og veiledning gjennom hele prosessen.

Kan jeg søke?

Du behøver ikke å være student for å sende inn en pilot til Studentradioen – alle som har lyst til å lage et ukentlig program kan søke. Erfaring med radioarbeid er ikke nødvendig, men det er en fordel.

Hør intro til Studentradioen her:

Hva er en pilot?

En pilot er en prøvesending som viser hvordan programmet du vil lage høres ut. Det er denne sendingen som danner grunnlaget for utvelgelsen, og det er derfor viktig at piloten er godt gjennomført. Vi er hovedsakelig på jakt etter programmer som varer i én time.

Utenriksmagasinet Mir diskuterer i studio 1. (Foto: Privat/Studentradioen i Bergen)
Studentradioen har to topp moderne studioer – her fra livestudioet. (Foto: Privat/Studentradioen i Bergen)

Programbeskrivelse

Vi ønsker at du sender inn en skriftlig beskrivelse av programmet ditt, som bør inneholde følgende punkter:

– Hva skal programmet hete?
– Hva skal programmet handle om?
– Hvem er målgruppen, og hvordan skal dere nå ut til denne?
– Hvordan vil en typisk sending se ut?
– Hvem er medarbeiderne i programmet, og hva slags erfaring har de?
– Er dere forberedt på å jobbe ti timer i uken med programmet? Medarbeideravtalen som alle i Studentradioen må skrive under på, forplikter deg til dette.

Søknadsfrist

Jo tidligere du sender inn pilot og programbeskrivelse, jo bedre. Siste frist er satt til fredag 15. januar 2016.

Alle bidrag vil bli vurdert, men det legges vekt på kreativitet og hvorvidt programmet skiller seg ut fra Studentradioen øvrige programmer.

Høres dette fristende ut? Besøk oss i etasje 3+ på Studentsenteret for å ta en nærmere prat om din idé. Du kan også sende en e-post til ansvarlig redaktør Peder Tollersrud på ansvarlig.redaktor@srib.no, eller ringe 55 54 51 47, dersom du har spørsmål.

Send inn din pilot til ansvarlig.redaktor@srib.no.

Vil du bli med i et av våre nåværende program?

Dersom du vil søke deg til et allerede eksisterende program i Studentradioen i Bergen, kan du benytte deg av vårt søknadsskjema.

Lykke til!

Anbefalte artikler