Spillelisten uke 47

This content has been archived. It may no longer be relevant

UKENS LÅT – Jadudah – Love You (When You’re A Mess)

Det er ikkje utan grunn bandet frå Tromsø toppar lista denne veka. Dette er indie rock i særklasse, med ein solid vokal og intrument som osar av energi. Ser veldig fram til meir frå Jadudah i framtida.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/232515817″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Hester V75 – Playaz ft. Onge $ushimane

Rapkollektivet frå Bergen er kjendt for å ha ein energisk og leken opptreden, men i låta Playaz har dei tatt ein meir chill retning. Dei rappar om bylivet og damer, og refrenget kjem til å setta seg fast i hovudet ditt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/230303372″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

FREDE GABRIEL – Bloom tablet

Noko av det første frå Frede Gabriel frå Trondheim. Låta er enkel, med sofistikert tekst. Den er ikkje som alt anna og ein friskt pust i ein kanskje litt overkomplisert musikkverden.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/231988805″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Tideman – New Religion

Nei, du høyrar ikkje feil, bare vent. Tideman (22) er ein rappar frå Trondheim som har nå komt ut med albummet New Religion, kor han tar opp problem i samfunnet. Låta med same namn er kanskje høgdepunktet på eit ellers sterkt album.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/231590814″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Tusen Takk – Tommel Opp

Tusen Takk er ei gruppa frå Oslo som visar mykje kreativitet i låta Tommel Opp. Den startar enkelt men byggar seg opp på eit ganske magisk nivå midt i sangen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/230526386″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Finson – Corazon ft. Abdi Baisa

Elektronika produsenten frå Noreg, som nå er busatt i Hellas har sikkert henta noko av inspirasjonen sin der. Corazon er ein solid tropelåt som tar deg med til varmare strøk.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/231655615″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Harvest – Down And Under

Inspirasjonen frå klassiske band som Led Zeppelin og Fleetwood Mac ligger tydelig inne i bandet frå Trondheim. Om du likar vintage-rock er dette perfekt for deg!

Sjekk ut Spotify-listen vår her:

Anbefalte artikler