Spillelisten uke 12

This content has been archived. It may no longer be relevant

Mayflower Madame – Lovesick

Ex-glampunk bandet fra Oslo gikk gjennom en reform for en tid tilbake. Ut fra dette blomstret Mayflower Madame. Med dette kom nye medlemmer på banen og musikken siktet inn på et mørkere, melankolsk bildet. Blandet med melodiøse toner med inspirasjoner fra post-punken og shoegazerverden blir det magisk musikk som triller inn i øregangene dine.

Hvis du befinner deg i Oslo den 10. april kan du få med deg konsert på Verkstedet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194987687″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Quick Quick Obey – Figures

Danskene i Quick Quick Obey slapp nettopp låta ”Figures” på plateselskapet NO FOREVERS. Låten er en deilig og drømmende sak, og handler om hvordan de fire guttene i Quick Quick Obey møttes, forelsket seg i hverandre og begynte å lage musikk sammen. Debutalbumet ble produsert og innspilt på en bondegård i Danmark, resultatet er platen Bulb Days som slippes på NO FOREVERS 23 mars. Vi gleder oss!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/192954736″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ferdarhag – Du E Fri

Bandet fra Sognefjorden ble listet for en stund siden med låten Når Sola Stig. Den gang da snakket vi om hvordan vi følte at låten handler om en flukt fra storbylivet i Oslo tilbake til bygda hvor Sola Stig og Du E Fri. Dermed er låten som ble sluppet den 13. mars for oss en oppfølger som klinger like godt som forrige singelen deres. Når tankene går i retning mot band som både The Cure og Fleetwood Mac håper vi på mer flotte låter fra vestlandet.

Sam Cohen – Let the Mountain Come to You

Vi har laget oss en teori om at Sam Cohen er fetteren til Travis Bretzer, som igjen er lillebroren til Mac DeMarco, og vi fører Sam inn på listen over artister vi liker veldig godt. Sam Cohen er bla. kjent fra bandet Yellowbirds, som nylig skilte lag. Sam hevder selv at han egentlig ikke er en soloartist, men vi synes han funker utmerket godt på egne bein. “Let The Mountain Come To You” er hentet fra hans kommende debutalbum Cool It, som er ute 28. april, et album hvor Cohen selv står for all instrumenterin. Kudos!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/188689361″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Tellef Raabe – dear Aphrodite

Vår alles favoritt-pop crooner Tellef Raabes ferskeste singel ”Dear Aphrodite” er første smakebit fra debutalbumet som ventes til høsten på Riot Factory. Åttitalsreferansene er tydelige, og låten er dansbar og deilig. I følge Raabe selv handler ”Dear Aphrodite” om moderne seksualitet, men det er opp til lytteren selv å tolke låten videre

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/89288886″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Hage – The Taste

Hage er noe av det ferskeste Bergen har å servere om dagen. Med låten The Taste viser Hage et lovende talent som utfoldes gjennom en herlig melodiøs låt som bringer et positivt lydbilde med en mer bitter tekst. De to jentene går fortsatt på musikklinja i Bergen og begynte å skrive låter sammen for bare et halvt år siden, men de har allerede fått ut denne singlen gjennom Diamond Club og varmet opp for Psyence Fiction på Hulen den 26. februar.

Hage spiller på jubileumsfesten til Brilliance på Landmark den 16. mai!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194985439″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

UKENS LÅT: Línt – Trips

Trips er singel nr. 2 fra Línt sitt kommende album “Then They Came For Us”, og vi lover at dere kan glede dere noe helt vanvittig til albumet, som har release 17. april. Trips er en deilig godsak, med mange spennende komponenter, blant annet en sample av en del av låten spilt baklengs, og lydeffekter fra en ubåt. Spennende saker fra et spennende band.

Línt spiller på Hulen 23. april!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/191629642″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Lytt til spillelisten på spotify:

Anbefalte artikler