Spillelisten uke 46

This content has been archived. It may no longer be relevant

UKENS LÅT – Kristina Skyberg – Morgenens Lys

Nydelige harmoniske tekstar med mykje stemning er det du kan forvente frå ukas låt. Skybergs vakre stemma tar deg med på eit eventyr i norsk natur kor alt er duggfriskt og nyfødt, som også er inspirasjonen til sangen. Dette er ein folkevise som fort kan bli hit.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/231339688″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Mynth – Urge (Feat. C-Black)

Ein låt som dansar lekent mellom mange sjangrar. Mynth er ein tvilling-duo frå Wien og som har fått ganske stor merksemd det siste året i Tyskland. Saman med C-Black blir låta Urge noko meir enn tradisjonell elektronika/pop.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/229407394″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

SPELLES – Oh, These Monsters

Ferskt band frå Los Angeles som slapp sin første EP nettopp, spelar her noko som dei sjølv kallar “spooky tribal blues”. Om du ikkje har gitt heilt slepp på allehelgen enda, eller bare diggar kul musikk, kjem du til å elska denna.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/230679727″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bokassa – War On Everything

Råhard stonerpunk som får deg til å ville slenga på nakken er det Bokassa tilbyr. Det norske bandet syng på engelsk, men er frå Trondheim, og dei fangar verkeleg følelsen av opprør og rebell mot… alt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/221988138″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

MESA VERDE – The Way I Want

Om du blandar Arctic Monkey med den eksperimentelle gitaren til Jimi Hendrix får du noko som minnar litt om bandet frå Oslo. Det er kanskje å gi litt stor ære, men du kan ikkje sjå bort i frå at dette kan bli ganske stort.

MELF – WAVES

Norske MELF glir inn på ukens spillelista i lag med Rebekka Garden med ein rolig, men gøy låt som passar perfekt til ein litt trist og dyster haustdag.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/231069791″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

EXEC – The Explanatory Gap

Det enklaste er ofte det besta. Troels Abrahamsen visar kor mykje du kan gjera med bare eit instrument og ei unik sangstemma. Sjølv om det er enkelt er det også stort og ganske pompøs, og det er i hvert fall verdt å høyra på.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/231502460″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 
Sjekk ut Spotify-listen vår her:

Anbefalte artikler