Sondre Justad ser etter en date i Bergen!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det som ellers kunne ha blitt nok en grå og kjedelig studiedag midt i eksamenstiden, tok en real helomvending da Studentmorgen slo av en prat med Sondre Justad på morgenkvisten torsdag. På telefon fra leiligheten i Oslo, kunne gutten fra nord rapportere om lett bekledning og en iver for å komme til Bergen og spille.

Den tjuefire år gamle pop-yndlingen som nylig slapp albumet «Riv i Hjertet», spiller i kveld for fullsatt publikum på Kvarteret i Bergen. Billettene til konserten er blitt solgt unna for lengst, og det er tydelig at studentene ikke nøler med å sette eksamenslesingen på hold til fordel for dette.

(Foto: Bjørnar Øvrebø)
(Foto: Bjørnar Øvrebø)

Sondre er en jordnær, humoristisk type som svarer lettbeint på kleine spørsmål fra undertegnende. At han er pikenes nye yndling har VG allerede slått fast, og det er ingen tvil om at det vil glede flere hjerter at han i intervjuet med Studentmorgen sier at han er singel og vil på topptur-date under oppholdet i Bergen:

– Hvis det er noen som har lyst til å være med meg på date, så er jeg veldig med på det altså

For å få vite mer om hvordan du kan mekke en date med Sondre, kan du høre hele telefon-intervjuet i lydklippet under. Der forteller han også om hvor han aller helst vil reise i verden, hva slags forhold han har til Tinder og han fullfører setningen «hvis publikum i Bergen får det til å «kok», så er det klart at man må (…)».

Intervju med Sondre Justad på Studentmorgen:


Som support for Sondre Justad, spiller Bergens-bandet HAGE som idag besøkte torsdagsgjengen i studio.

De spilte akustisk live på sending, og resultatet kan du høre i lydklippet under:

Anbefalte artikler