Spillelisten uke 43

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: Slutface – Get My Own

Ukens låt – og ikke uten grunn! VI ELSKER SLUTFACE! Energisk rockband bestående av Haley som vokalist, Lasse på bass, Halvard på trommer og Tor-Arne på gitar. Vi får servert en sang med repeterende trommeslag med skranglete gitar, toppet med en dødsfet vokal, og vi sitter igjen ved ønske om å høre mer. Satser også på å høre mer fra dem i tiden som går, aktuelt og effektive musikere.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/228494001″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Chain Wallet – Shade

Chain Wallet er et bergensbasert band. De gir oss en slags The Cure-vibe med sin drømmende indiepop. Vokalen er grøtete, men det gjør det hele pakken bare utført. De nevnte i et intervju med Natt&Dag at de hevdet litt høstmusikk, og det er noe vi i Trigger digger. Tommel opp fra oss!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/227610727″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cokko – New and Silent

Vi har fått kloa i en rykende fersk låt fra trioen Cokko, som slipper plate i mars 2016. Vi får en blanding av forskjellige spennende instrumenter. Fylt av personlighet og med meget høyt nivå på vokal, kan vi bare sitte ned å vente på mars og kommende album fra Cokko.

Omvr – Up In The Air

Stilfulle Omvr, bosatt i hovedstaden vår, har sluppet en singel med låta Up In The Air. Sjangeren faller innenfor RnB-pop, som er en sjanger som har gått igjen på denne ukas spillelisten her hos oss. Vokalfokusert låt, med en repeterende upbeat melodi. Veldig sommervennlig musikk. Kanskje vi kan vente oss litt høstmusikk fra Omvr?

Fasit – Hope It´s The Last Time

Pop-punk er en sjanger vi klarte karve frem her. Den andre låta som er bergensbasert på ukas liste, og består av fem gutter. Virker som et band som kan klare å levere fete liveshow. En sjanger som vi ikke akkurat drukner av her i Bergen, så det er jo litt stas å få en dose av. Låta er en del av album bestående av syv energiske og rykende ferske låter.

Monogem – Gone

Jen Hirsh står som låtskriver og musiker av det som går under navnet som Monogem. Vi ser for oss at vi ligger på en solseng i solfylte California ved bassengkanten og digger til denne RnB-pop sangen. Sterk vokal med med dans-fylte beats og spennende rytme. Ettersom vi ikke akkurat drukner i sol for tiden i Bergen, er dette en veldig fin måte å få sommer i headsettet i hvert fall.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/227945454″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Philco Fiction – Talk/Brag

Turid Alida Solberg og Andreas Lønmo Knudsrød tilsvarer Philco Fiction. Disse to musikerne har gledet oss med meget nydelig musikk siden 2010, og imponerer stadig. Her har de sluppet en, etter vår mening, litt utradisjonell sang i forhold til tidligere låter. Låten har ett dødsfett refreng som er lett å få dilla på.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/225649426″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Her kan dere høre hele spillelisten på Spotify:

Anbefalte artikler