Spillelisten uke 40

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: Mexico City Blondes – First Cut

Ukens låt er fylt med drømmende og syntetiske toner. Mexico City Blondes ga ut sin første singel Fade sommeren 2014, og ble en av årets største hits innen indie-sjangeren. California-duoen ga nettopp ut sin første EP, med blant annet den herlige elektroniske låten First Cut.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/223976484″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Kisses – The Nile

Enda en California-duo som har blitt listet denne uken. Siden 2010 har Kisses gitt ut fire album med fantastisk musikk som er en krysning av vintage-disco og indie-pop. Med den myke stemmen til multitalentet Jesse Kivel, og fengende rytmer, vil låten The Nile få føttene dine til å søke dansegulvet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/222990362″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Gems – Soak

Dette bandet har blitt sammenlignet med The xx og Massive Attack. Til tross av at de har laget musikk i tre år, ble ikke Gems signert av et plateselskap før nylig. I oktober kommer albumet Kill The One You Love som lover rolige elektroniske beats. I mellomtiden får vi nøye oss med den fengende låten Soak.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/223829831″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Klemsdal – Great Expactations

Bak artistnavnet Klemsdal står mannen Aksel Junge Klemsdal fra Trondheim. Som artist er han nå basert i Oslo. Great Expectations er låten med fete gitarriff og ikke minst Aksels herlige og lyse vokal. Denne fyren har i hvert fall nådd opp til forventningene.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/223715127″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ganezha – Deilig Uansett

Det er rapperen Steven Monoharan som står bak navnet Ganezha. Før låten Deilig Uansett Ka, fikk artisten mye oppmerksomhet for låten sin Bossposer. Rapperen Verk har tidligere omtalt Ganezha som «den beste rappen siden svartedauen». Det er ingen tvil om at vi kommer til å høre mer musikk fra den dystre og talentfulle artisten.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/224101530″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uncle Acid and the Deadbeats – The Night Creeper

Det engelske psykedelisk-doom-metal-bandet har laget musikk siden 2009. Musikken er sterkt preget av tung gitarspilling og grøtete vokal. Bandet har tidligere vært på turné, der de varmet opp for Black Sabbath. The Night Creeper er låten for deg som elsker psykedelisk-tungrock.

Ramasjang – Smile

Dette bergensbaserte bandet har tidligere blitt anbefalt av NRK urørt, og har blant annet spilt flere konserter rundt om i Norge. Ramasjang lager psykedelisk pop inspirert av 60-tallet. Låten Smile har en forfriskende vokal som kan minne litt om det norske popbandet Team Me. Vi anbefaler i hvert fall på det sterkeste å holde øynene åpne for dette bandet, som snart skal spille konsert på Hulen!
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/223950916″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Sjekk ut Spotify-listen vår her:

 

Anbefalte artikler