Spillelisten uke 20

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: Level & Tyson – Tied Up

Oslo-baserte Level & Tyson har holdt på siden 2011, og lager alternativ noise-rock på labelet Leisure Music. Låten “The Hedonist” gikk rett til topps i våre spillelister denne uken, og det er vel fortjent. Det er en ganske minimal låt med deilig instrumentasjon, som klarer å balansere grovkornet, røff, skjørt og svevende, alt på samme tid. En favoritt på spillelisten så langt i 2015.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/204042179″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

OKAY EASY – The Dark Room

OK EASY er et dansk kraut-rock inspirert indie-pop band. For ikke lenge siden signerte de med det trondheimsbaserte og superkule plateselskapet Riot Factory!. Debutlåten “Dark Room” er hentet fra albumet LONG PLAY som slippes 25 mai.  Vokalen tilhører Brian Batz aka Party People, og låten er ifølge bandet en kjærlighetserklæring til tysk 70-talls kraut-rock med komiske undertoner? Fett er det uansett.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/201996656″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Living – Apples & Oranges

Living er prosjektet til brasilianske musikeren og låtskriveren Lucas de Almeida. Dette er spennende ny musikk, og de heldige som har sett Living på en scene vil kunne skrive under på at man må holde øynene og ørene oppe for denne bergensbaserte brasilianeren i tiden som kommer. Låten «Appels and Oranges» er en herlig psykedelisk poplåt med innslag av tropicalia, som kan minne om det nyeste fra Tame Impala.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/203945939″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Hoggormsafari – Ta Livet Fatt

Hoggormsafari er ifølge bandet selv et glad-punk band fra Bergen. Låten “Ta Livet Fatt” handler om å komme seg videre etter at et forhold har gått skeis. Hvis du vil vite mer om bandet må du følge med på Soundcloud-siden vår, der vil intervjuet vi hadde med Tord og Bror fra Hoggormsafari snart legges ut, hvor de blant annet forklarer hva glad-punk er og forteller om bandets planer for sommeren… psst.. EGGSTOCK.

Foreign/National – The Hedonist

Foreign/ National har vi listet på studentradioen tidligere, men noen ganger finner vi noen favoritter som vi bare må liste igjen, og dette bandet er en av dem. Digg indiemusikk fra Australia kan vel neppe sies å være sjelden vare, men dette er noe av det aller beste for tiden. Gled deg til albumslipp i sommer.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/203695935″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Kilter & GRMM – Look At Me 

Kilter og GRMM er begge to «up and coming» produsenter fra Sydney. De møttes over et slag med battleship etterfulgt av flere alkohol-enheter, og bestemte seg for at de måtte lage musikk sammen. Resultatet er låten «Look at Me», en chill godsak som passer perfekt som soundtrack til ethvert nachspiel. Dersom du er fan av EDM, bør du sjekke ut både Kilter og GRMM. Peace

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/202065043″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

BLØSH – Keep Your Tongue

BLØSH består av Teresa Bernabé Martin, Jørgen Berg Svela og Sjur Husom Vonen, og de holder for tiden til i Oslo/ Madrid. En gang ble de kalt for «popsters» av musikkbloggen Jajaja, og det er et uttrykk som har fulgt dem siden. I går slapp de sin debut-EP Keep Your Tounge, hvor den fantastiske låten med samme navn er hentet fra. Lytt og nyt denne superfete låta, og sjekk ut EPen på Soundcloud her.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/200579137″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Følg spillelisten på Spotify, her:

 

Anbefalte artikler