Spillelisten uke 38

This content has been archived. It may no longer be relevant

UKENS LÅT: Kamelen – Si Ingenting

Kamelen er det ferskeste trynet på NMG/G-Huset, hvor artister som Lars Vaular har bygget rykte i årevis. Låten har en herlig undergrunn-rap-i-Bergen-følelse, og musikkvideoen setter prikken over i’en på nettopp dette. Trigger Bergen råder deg til å holde øynene oppe for Kamelen, for dette kan bli noe svært tøft. Hør intervjuet vi gjorde med Kamelen her:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/223800647″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Låten kan du høre her:

Vita Bergen – In The City

Nei, det er ikke Vita Bergen’s ansatte som har mekket nytt band. Det er 8 svensker fra Stockholm som gir oss en smakebit fra sitt første album som blir sluppet i slutten av oktober. Sangen de har valgt å tease oss med er full av energiske instrumenter som vi forhåpentligvis får høre mer av på det ventede albumet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/220942967″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Femte Rummet – Cancer

Tre bergensere og en svenske. Svensk vokalist som vi i Trigger lett blir bergtatt av. Svensk pop, som minner mye om både Håkan Hellstrøm og Kent. Positiv melodi på en følelsesmessig låttittel. Vi elsker svensk, og vi elsker femte rummet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/222733359″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

KarlK feat. GuitK – Daydreamer

Franskmannen KarlK har drevet med musikk hele livet. Fra trommer og gitar til elektronisk “deep house”. Sangen er super sommerstemning, og vi har bare lyst å ta oss en is i solsteiken. Vi gleder oss masse til mer good-vibez fra KarlK.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/221872407″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Eche Palante – Voices

Dylan Echevarria styrer showet i Miami. Eche Palante er navnet og elektroniske vibber er det vi sitter igjen med. I kontrast med låtnavnet er sangen instrumentell og bestående av forskjellige beater. Han har spilt langs hele stripa i USA, og vi kan håpe på at han plutselig tar turen innom lille og søte Bergen by.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/222774582″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Kløver & Skarre R – 52 Plukk Opp (feat. Jave)

De unge bergenserne har som utgangspunkt å være gode forbilder for unge, og holder seg derfor borte fra banning og stygg ordbruk. Dette er ikke ofte vi får høre i rap/hiphop-sjangeren. De skiller seg veldig ut i forhold til andre bergensrappere, og vi håper på å få høre mer i fra disse godhjertede rapperne fra Frekhaug.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/221318379″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Àksu – Cheap Wine

Alta’s egne rockegutter fra bandet Àksu har bygget seg veldig opp siden de var nominert til årets unge artist 2015. Blant annet med den fete låten, cheap wine. Det er den eneste skikkelig rocka sangen vi har valgt å ta med på lista denne uken, og mer skulle det ikke til.

Lytt til spillelisten på Spotify, her:

Anbefalte artikler