Anmeldelse: Sinister 2

This content has been archived. It may no longer be relevant

I Sinister 2 møter vi en ung mor og hennes to tvillingsønner som er på rømmen fra husets far, som viser seg å være voldelig mot familien. Vi får raskt vite at de ikke bare er på rømmen fra den voldelige ektemannen og faren til guttene, men at de også står på menyen til den grusomme Bughuul.

Historien finner sted i kjølvannet av forrige film, og man burde derfor helst se eneren før man ser oppfølgeren. For i Sinister 2 får man et gjensyn med den pinglete og overentusiatiske politimannen som hjelper Ethan Hawke i Sinister. I forsøket på å fjerne Bughuul for alltid blir han viklet inn i problemene til den lille familien på fire.

Hvis du har et svakt hjerte er ikke denne filmen for deg.

Guttene i Sinister 2 må rømme fra sin voldelige far og Bughuuls planer for dem. (Foto: Norsk Filmdistribusjon)
Guttene i Sinister 2 må rømme fra sin voldelige far og Bughuuls planer for dem. (Foto: Norsk Filmdistribusjon)

Sinister 2 er en veldig uhyggelig film der filmskaperne har lagt på musikk som garantert vil få deg til å skjelve. Filmstilen er lik det filmskaperne har gjort i Sinister, så hvis du likte den første filmen vil du garantert like oppfølgeren. Det de har gjort annerledes i oppfølgeren er at de fokuserer mer på barna i familien og de barna som fungerer som Bughuuls hær.

I denne filmen er det ikke mangel på historie da det er mye som skjer hele tiden, i tillegg til at man stadig blir minnet på at noe uhyggelig skjuler seg rundt hjørnet.

Filmen har norgespremiere fredag 21. august. Hvis du har et svakt hjerte er ikke denne filmen for deg.

Ta bare en kikk på traileren:

Siste podcaster

  • Kill Billjo
    Mikael med besøk av Johannes fra Studentrådet snakker om to av 2000-tallets store filmer, nemlig Kill Bill og Kill Buljo! Hvem er farligst av samer og samuraier? Johannes oppdaterer også Mikael på Shogun. En hissig sending med andre ord.

Anbefalte artikler