Todd White: Fra dopmisbruker til verdenspredikant

This content has been archived. It may no longer be relevant

Todd White er en mann i sine 40 år, som reiser rundt om i verden og har flere konferanser der han deler sitt liv med flere tusener til stede. Dette fører til at flere blir rørt, og gjennom erfaringer som Todd har delt blir mange overvist om at det eksisterer en frelser.
Vi i Studentmorgen fikk anledning til å komme med et intervju i hans travle hverdag. En halvtime før han skulle på scenen fikk vi stille et par spørsmål om hvordan det er å være verdenskjent, og reise rundt og snakke om Jesus på fritiden.
Hør svarene hans her:


Etter at intervjuet var ferdig og jeg (jour.anm) går ut er det nesten helt fullt i Credokirken som kan huse over tusen mennesker. Mennesker i alle generasjoner befinner seg i dette lokalet, både små barn, ungdommer, godt voksne og eldre mennesker.

Ved slutten av møtet ble folk bedt til å komme opp fra sine seter for å bli bedt for, og folk stod i kø for dette. Det skal sies at flere antydet at de ble helbredet. En av dem var BI-studenten Iris Eigel. “Jeg kom i dag med stive skuldre. De var virkelig kalde, men da han ba for dem kjente jeg en intens varme, og nå er jeg helt fin!”

Todd White har sitt siste møte i Bergen 15 april klokken 19:00 i Credokirken på Bønes. Hør hele intervjuet sammen med Todd her:

Anbefalte artikler