Marion Ravn på bergensbesøk

This content has been archived. It may no longer be relevant

Studentmorgen ringte Marion Ravn i bilen på vei til Gardermoen. Derfra gikk flyet til Bergen, hvor hun har konsert tirsdag kveld på Lille Ole Bull.

– Det blir en del låter fra både Scandal vol. 1 og vol. 2 som kom ut i år, også blir det også noen låter fra tidligere opp gjennom karrieren, forteller Marion fra bilen.

Marion kom innom Studentradioen og spilte for oss. Se det her:

På turné med Lionel Richie

Marions konsert i Bergen skulle egentlig være en måned tidligere, men måtte flyttes. Hun skulle nemlig på turné med Lionel Richie.

– Jeg så han faktisk bare én gang. Han er jo superstjerne med privatfly og privatsjåfør, så han kommer et kvarter før han går på scenen, og hopper inn i bilen når han er ferdig. Jeg fikk hilst på han én gang og tatt bilde og sånn. Veldig hyggelig fyr, forteller Marion fra bilen på vei til Gardermoen.

Det er allikevel noen forskjeller på å være på norgesturné og verdensturné med Lionel Richie.

– Vi sang for opp til 17.000 mennesker annenhver kveld, det var veldig stas, forteller Marion videre.

Marion har holdt på med musikk lenge. Karrieren startet allerede i 1999 gjennom duoen M2M. Hennes første soloalbum Here I Am kom ut i 2005. Årene på turné virker imidlertid ikke å ha preget rideren særlig.

– Jeg liker å ha fersk ingefær til teen min. Det er det som er nærmest sånne diva-greier tror jeg. Det er fint for stemmen hvis man er litt småsyk og sånn. Jeg tar det med et smil jeg, jeg er ikke så vanskelig å ha med å gjøre jeg altså, sier Marion leende.

Snart tid for å kjede seg

Marion forteller at en lang turné nå nærmer seg slutten. Det må feires litt ekstra.

– Jeg spilte i hele vinter og det har vært helt fantastisk. Bergen er nå nest siste konsert på hele turnéen, så da må vi kose oss litt ekstra, sier hun.

Etter turnéen er det lite planer fremover:

– Da er det fri, jeg skal bare gå hjemme i pysjen, sove lenge, se venner og feste litt. Etter hvert skal jeg kjede meg litt, for det er da jeg begynner å lage nye låter, forklarer Marion.

Hør intervjuet med Marion Ravn på vei til Gardermoen her: 

Anbefalte artikler