Bli bedre kjent med Pørni

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vi i Jentegarderoben har i de siste sendingene hatt med små intervjuer med oss jentene som skal gi lytterne et bedre bilde av hvem det er som sitter å skravler i garderoben hver uke. Fikk du ikke nok av Pernille under sending forrige uke, så har du sjangsen til å lære mer her.

Ti kjappe

Navn: Pernille Kjølberg Wikøren

Kommer fra: Drøbak

Mamma- eller pappajente: Begge deler

Livrett: Kreps eller bollefrikasé

Første minne: At en gutt i barnehage sa at det var min tur til å være Pocahontas. Tror jeg var tre eller fire år.

Rareste stedet du har våknet opp: I en ukjent russebuss da jeg var russ, eller på sofaen til en jeg ikke kjente i Asker.

Dummeste kjøp: En for liten shorts fra Levi´s som var skikkelig dyr.

Hva er du mest fornøyd med: At jeg er like pen som pappaen min. (PS. Dette var hans forslag.)

Favorittsko: Hvite Birkenstock

Hva gleder du deg mest til akkurat nå: Å blir ferdig med bachelorskriving eller bursdagen min som er 15. juni

Cheesy sjekkereplikker og gråtebonanza

Pernille er en jente som bruker mye tid på å le, men som sliter med både langtids- og korttidshukommelse, så det er derfor ikke så mange morsomme øyeblikk hun kan trekke frem sånn på sparket.

Et av de hun husker veldig godt derimot er den gangen hun sjekket opp gutter foran kamera på torgallmenningen.

– Det var midt på dagen, og jeg brukte skikkelig cheesy sjekkereplikker. Men det ble ikke noen dater ut av det. Jeg driver ikke med sånt.

At Pernille ikke dater skal vi se om vi kan klare å få en ordning på, ettersom vi i Jentegarderoben skal ha singelliv, forhold og dating som tema i april. Kanskje blir det mulig å få til en date med Pernille?

Føler du kallet har hun riktignok et ganske klarte bilde av hvordan drømmemannen skal være, og visse kriterier må oppfylles.

– Han skal være høyere enn meg, sånn at jeg kan gå med høye hæler. Sånn 1,80 til 1,90 er greit. Han må også være morsom og snill. Gjerne også utfordrende på en bra måte.

Pernille liker også godt å være alene, så det er ikke å forakte at mannen er mye borte.

– Han kan gjerne være kirurg, for da jobber han mye. I tillegg synes jeg leger er blitt veldig sexy etter at jeg har sett på Grey’s Anatomy. Det er heller ikke å forakte om han har noen softe krøller i håret.

Pernille liker ikke å gråte hvis hun ser på noe trist. Hun venter heller til etterpå. Ritualet er da å sette på sanger fra serien Glee, og synge høyt med på sangene mens hun gråter. Kanskje greit for den fremtidige mannen å jobbe en del da, så hun kan få litt alenetid til det.

Hun vil stå hvit brud, og ha tre barn, hus og hund. Dette skal ideelt sett være en realitet innen fylte 30, men realistisk sett også skje fra 30 til 40.

– Jeg skal ha en gutt og to tvillingjenter, eller to gutter og en jente. Etter 40 er det for sent, så det må skje før da.

I mars var temaet i garderoben hverdag, og vil du vite mer om hverdagen til Pernille kan du lese om den her.

Siste podcaster

    Anbefalte artikler