Welcome to my life

This content has been archived. It may no longer be relevant

Mars er måneden vi i Jentegarderoben har viet til hverdagen. Derfor føler jeg at det er hensiktsmessig at dere får et innblikk i min hverdag. Jeg skriver dette først og fremst for å få utløp for min indre blogger, men også for å drøye bachelorskriving, samt kanskje underholde dere.

Så, kjære bloggen, jeg starter med mandag 16. mars. Dagen har ikke akkurat bydd på noen overraskelser så langt. Som vanlig er jeg god til å rettferdiggjøre hvorfor det er greit at jeg sover til kl. 11:00: helgen var veldig slitsom, jeg sov dårlig, og måtte derfor selvfølgelig ta igjen litt tapt søvn.

Blåmandag

Dette er noe av det mest spennende som har skjedd i mitt liv de siste ukene. Jeg gikk tur og tok bilde opp mot et tre (Foto: Pernille Wikøren)
Dette er noe av det mest spennende som har skjedd i mitt liv de siste ukene. Jeg gikk tur og tok bilde opp mot et tre (Foto: Pernille Wikøren)

Det er en grunn til at man kaller mandag for blåmandag. Det er ikke noe ålreit å hele tiden starte på nytt. Spesielt når jeg vet hvor stressende uken min blir. Når jeg skriver at uken blir stressende høres det ut som jeg har et fartsfylt og spennende liv. Hadde nå det bare vært sånn det var.

Jeg er på skole fra mandag til fredag, og jobb tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. Onsdag skal jeg i bursdag til hun ene jeg bor med. Altså er det kun søndag som er helt fri for planer. Det er VELDIG slitsomt. Spesielt siden jeg for øyeblikket er inne i en intens serieperiode.

6732 minutter

Vampire Diaries tar opp mer tid enn jeg liker å innrømme, men på dette tidspunktet er jeg så avhengig at jeg egentlig bare vil bruke all tiden min på å se på det. Jeg har nå sett fire sesonger på tre uker. Ganske sjukt. Men ikke så sjukt hvis man vet at jeg en gang så alle sesongene av Gilmore Girls på én måned. Det er syv sesonger. Eller 153 episoder. Eller 6732 minutter.

Med andre ord er ikke livet mitt så veldig interessant. Hverdagen min består av åtte ting: søvn, mat, skole, jobb, radio, alkohol, mobilspill og TV-serier.

Prokrastinering

Det viser seg at 16-åringen i meg gjorde det rett i å ikke starte en blogg. Siden jeg begynte på denne hverdagsfortellingen har det gått over 24 timer, og den eneste grunnen til at jeg gjør dette, og ikke spiller mobilspill, er fordi jeg er på lesesalen. Hadde jeg vært litt smartere, hadde jeg for lengst sittet med nesa i bachelorbøkene, men i og med at jeg er en forkjemper av skippertaksmetoden, lar jeg bacheloroppgaven ligge litt lenger.

Forhåpentligvis har dere, og de andre jentene i garderoben, et litt mer spennende liv enn undertegnede – og det kan du høre alt om i mars.

Siste podcaster

    Anbefalte artikler