Fifty shades of fetish

This content has been archived. It may no longer be relevant

Blir en person veldig opphisset og seksuelt stimulert av ting og handlinger som avviker fra den vanlige flertallsatferden, kan dette kalles en seksuell fetisj.

Før tolvte februar var min kunnskap om seksuelle fetisjer særdeles begrenset, det var et såkalt «ikke-tema» i mitt liv. Jeg viste hva seksuelle fetisjer var, men det var ikke noe som jeg verken tenkte på eller for den saks skyld snakket om, rett og slett fordi jeg ikke viste nok om det. Nå tar derimot seksuelle fetisjer opp mye mer tid i hjernen min. Dette kommer av at jeg nå har blitt mye mer opplyst rundt temaet, men med all denne nye kunnskapen kommer også mange spørsmål. Og siden jeg ikke liker å sitte med spørsmål uten å ha noen å diskutere de med, har jeg satt opp en liste med de fem mest bisarre fetisjene jeg kan tenke meg, sånn at vi kan tenke på dette sammen.

Nr. 1: The Roman Shower

En person med emetofili tenner på å bli kastet opp på. Det er for folk med emetofili ikke uvanlig å drikke urin for å skape en brekningsrefleks som videre fører til at de kaster opp på sin partner. En akt der deltakerne aktivt kaster opp på hverandre kalles en «Roman Shower».

Nr 2: Blod

Det finnes de der ute som opplever seksuell tenning når de ser andre mennesker blø. Eller opplever en seksuell tenning av smaken på blod. Helt greit det altså, de om det. Men kan du ikke bare gå ned på jenta under menstruasjon, så vi slipper at det går ut over helsen? Eventuelt kan jo dere jenter som tenner på blod slikke der folk allerede har sår?

Hør hva bergensstudentene har å si om fetisjer:

Nr. 3: Pet play

Dette er de som tenner på at enten begge parter, eller en part kler seg ut som et dyr. Om dette handler om kontroll over personen, eller om det handler om at man faktisk opplever å bli tent av tanken på sex med et dyr vet jeg ikke. Men personlig får jeg veldig «two guys one horse»-vibber av det.

Nr. 4: Avføring

De med coprofogi tenner på avføring. Lukten, smaken og følelsen av det. Her kommer vi igjen tilbake på dette med helsen. Dette kan jo ikke være sunt? For det første tror jeg det er giftig, og for det andre mener jeg det er relativt ekkelt.

Nr. 5: Nekrofili

Jeg har jo selvfølgelig spart det sykeste til slutt. Vi snakker selvfølgelig om nekrofili aka seksuell tiltrekning til lik. Det finnes to former for denne fetisjen: Likhusnekrofile og kirkegårdnekrofile. Førstnevnte har antakeligvis tilgang til et likhus og dermed også nylig avdøde. Kirkegårdnekrofile lusker rundt på kirkegårder og jakter etter nye graver. Dette er for meg så sykt at jeg nesten ikke klarer å snakke om det en gang.

Siste podcaster

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Anbefalte artikler