Møt Tiny T

This content has been archived. It may no longer be relevant

I 2015 har Jentegarderoben vært markant preget av den vakreste dialekten i vårt lille kongerike, nemlig østlandsdialekten. Kanskje savner du vår minoritets-representant, Ingrid Indreeide og hennes vestlandsmål like mye som oss? Vi har nemlig erstattet vår blonde vestlending med en blond østlending. Hun har dessverre dratt tilbake til incestbygden sin for å gifte seg med fetteren sin.

Skjønner du ikke hva vi snakker om? Ta en lytt her:


En skulle tro at sorgen ville være stor og tung, og det var den. Men som Queen Bey sier: ”Don’t you ever think that you’re irreplacable”.

Friskt blod

Tuva Emilie Øyslebø, i JG kjent som ”Tiny T”, er født i 1995 og kommer fra Oslo. Hun er nettopp ferdig på videregående, vet ikke hva hun vil videre og har derfor begynt på årsstudium i psykologi her i Bergen. Før hun – som hun sier selv – solgte sjelen og viet all tiden sin til lesing, var hun særs glad i å bake og feste. Nå om dagen våkner hun derimot klokken fem om morgenen og leser til solen går ned igjen. Tuva er sporty, morsom og laktoseintolerant. Denne sprudlende, søte blondinen har allerede sjarmert oss i senk og vi regner med at hun vil ha samme effekten på deg der hjemme.

10979384_10205159961294609_1713254600_n
(Foto: Tuva Emilie Øyslebø)

Ti kjappe

1. Navn: Tuva Emilie Øyslebø

2. Kommer fra: Nordstrand i Oslo

3. Mamma- eller pappajente: Mammajente!

4. Livrett: Marsipankake! Det er ekstra godt når jeg først kan spise det, siden jeg er laktoseintolerant. Både fordi det ikke skjer så ofte, og fordi det betyr at den som har laget kaken har tenkt spesielt på meg og at jeg ikke tåler laktose.

5. Første minne: Jeg var livredd for at det bodde en bjørn under trappen i barnehagen. Turte aldri å gå der alene. Kanskje ikke det hyggeligste minnet..

6. Rareste stedet du har våknet opp: I en av mine venninners nabos badehus. Vi endte opp med å ringe etter ambulanse til sønnen.

7. Dummeste kjøp: Ballkjolen min fra tiende klasse. Den henger bare i skapet til spott og spe.

8. Hva er du mest fornøyd med: Smilet mitt

9. Favorittsko: Mine hvite Nike Air Force

10. Hva gleder du deg mest til i JG: Å få utfordret mine meninger og være med på masse gøy!

Siste podcaster

   

   

   

   

   

  Anbefalte artikler