Sex ganger i timen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Jeg tenker mye på sex. Skitne vitser, ting jeg vil prøve, hvorvidt jeg ser sexy ut og hvordan andres sexliv er.

Jeg vet ikke hvorvidt det er noe jeg er stolt av, men det er i alle fall ikke noe jeg skammer meg over, og jeg anser det for å være relativt normalt. Relativt normalt og passe sunt at en jente i tyveårene er både nysgjerrig og undrende om sex. Ja, kanskje bortsett fra den maniske trangen til å se bra ut for andre hele tiden. Jeg vil jo oppfattes som attraktiv, men det er noe pussig, og litt tragisk ved å ønske å være ønsket av alle til enhver tid.

Nok om det.

Sex selger

Flere ganger har jeg hørt ting som at ”tenåringer tenker på sex hvert tiende sekund”, og jeg antar derfor at jeg ikke står i noen særstilling når det kommer til å tenke på sex. Alle gjør det.

Det er derfor sex selger så bra, og fordi det selger så bra er det absolutt overalt. På TV, i musikken, måten vi kler oss på og vitsene vi forteller. Alle har en seksuell identitet og seksuelle preferanser (som for 5% av befolkningen går ut på at man ikke liker sex, og defineres som aseksuell).

Hvorfor så flaut?

Kanskje er det derfor jeg til stadighet blir så overrasket over hvor flaut det fortsatt er å snakke om. Som noe av det mest naturlige i verden burde det jo også være et naturlig samtaleemne?

Riktignok er det minst like naturlig å gå på do, om ikke mer. Og uansett hvor glad jeg måtte være i å snakke, så liker jeg faktisk ikke å verken snakke om mine egne eller høre om andres dobesøk.

Men igjen, nok om det.

Let’s talk about sex

Jeg er en stor fan av åpenhet. Kanskje litt for stor, for mer enn en gang har jeg vært årsaken til en ulidelig pinlig stillhet etter å ha sagt noe fullstendig upassende. Men så er jeg av den oppfatning at man ikke kommer noen vei ved å holde ting for seg selv.

Jo vanskeligere noe er å ta opp, desto viktigere er det å faktisk gjøre det. Og nettopp fordi sex er så viktig for oss, bør det og snakkes mer om.

Les også: Jenter, ta på dere selv!

Garderobeprat må ikke bare være gøy

Misforstå meg rett: Det snakkes om sex. Men vi er flinke til å fortelle om det som har vært gøy, det som har vært bra, og kanskje til og med det vi er litt stolte over å ha gjort eller våget. Det er ikke så skummelt å fortelle om et ONS (one night stand) eller røpe at man har kjøpt et sexy kostyme på Kondomeriet for å overraske kjæresten i helgen.

Men det må og være lov å fortelle om ting som er vanskelig, ting man lurer på og ting som er flaut. Sex skal tross alt være fint, det skal være gøy og det skal være godt. Men noen standard oppskrift finnes ikke, og det er vi pent nødt til å akseptere. På mange måter kan man si at sex er som taco: Det finnes ingen fasit for hvordan det skal utføres eller nytes.

En sexy måned

Som det mest utleverende rommet av dem alle, lar vi oss ikke stoppe av hverken klisjeer eller tabuer. Tema for februar måned er selvfølgelig sex, og vi har mange spørsmål vi håper å finne svar på over de kommende ukene.

Hør her hvordan vi innledet temaet forrige uke:

Siste podcaster

    Anbefalte artikler