Filmsommerens anbefalinger

This content has been archived. It may no longer be relevant

Nå som vårsolen har varmet opp ansiktene våre i uken som var, har jeg virkelig begynt å se mot sommeren for fullt! Men hva slags filmer er det som kommer på kino når siste eksamen er fullført?

1. Insidious chapter 3

Den første Insidious fortalte historien om Josh og Renai Lambert og sønnen deres Dalton som konfronterer demonene som prøver å ta over kroppen til gutten deres. Historien til Dalton-familien fortsetter i Insidious chapter 2, der de prøver å forstå de mystiske barndomshemmelighetene som har etterlatt dem i en farlig sammenkobling med åndeverdenen.

I Insidious chapter 3 får vi en ny vridd historie om en tenåringsjente og familien hennes. Denne historien skjer lenge før fortellingen til familien Lambert og mediumet Elise Rainier. Rainier får i oppdrag å hjelp tenåringsjenta fra onde krefter som følger etter henne fra den andre siden.

Traileren er helt fantastisk ekkel, og med de to andre Insidious-filmene i tankene tror jeg dette blir en super skrekkfilm!

Filmen har premiere på norske kinoer 5. juni 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=p2L9TUVr6Kg

2. Jurassic World

Den første Jurassic Park-filmen kom i 1993, så jeg tror og håper at dinosaurfilmene er noe vi alle har vokst opp med. De var skremmende, spennende og superpopulære. Og nå kommer det enda en!

22 år etter Jurassic Park-hendelsene åpner Isla Nublar en ny dinosaurpark, Jurassic World, som originalt var opptenkt av John Hammond. I den nye parken er Patel Corporation den nye eieren. Owen, som spilles av Chris Pratt, er et medlem av Jurassic Worlds ansatte og gjennomfører atferdsforskning på Velociraptorer. Jurassic Worlds besøkende begynner å avta og den nye attraksjonen som skulle få opp besøkelsestallet, feiler.

Filmen har premiere på norske kinoer 12. juni 2015.

3. Ant-man

Marvel kommer med enda en superhelt, og denne gangen er det mannen som kontrollerer maurene. Høres helt spacet ut, men sommeren kan ikke gå forbi uten at man ser denne. Kan bli enten komisk eller tragisk, eller kanskje begge deler. Jeg gleder meg!

Filmen har premiere i USA 17. juli 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=_RUR_OqHSCM

4. Pan

Enda en Peter Pan-film, tenker du? Ja, jeg også. Men denne gangen følger vi historien til den foreldreløse guttungen Peter, og hvordan han havner på skipet til Svartskjegg og finner sin skjebne som Peter Pan.

I filmen er det skuespillere som Hugh Jackman, Rooney Mara og Amanda Seyfried. Det ligger med andre ord an til å bli en stjernespekket knallfilm.

Filmen har premiere i USA 24. juli 2015.

5. Sinister 2

Det er sjeldent jeg ser filmer som setter seg fast i hodet i ettertid. Sinister var skremmende og har etterlatt meg med noen søvnløse netter, men det hindrer meg ikke i å se etterfølgeren Sinister 2. Denne gangen er det en mor og hennes to tvillingsønner som flytter inn i huset der det siste mordet ble begått.

Filmen har premiere i USA 21. august 2015.

Desverre har ikke traileren til Sinister 2 kommet ut enda, men kos deg med Sinister-traileren fra 2012.

https://www.youtube.com/watch?v=pgYxydrVlDk

6. Inside Out

Hvorfor ikke avslutte sommeren med en skikkelig godfilm? Disney Pixar kommer med enda en animasjonsfilm, fra de samme folkene som lagde filmen Up, og jeg gleder meg sykt! Jeg er en stor fan av skrekkfilmer og animasjonsfilmer, så denne sommeren blir helt suveren for meg!

Inside Out handler om en tenåringsjente som flytter til et nytt hjem, og følelsene hennes er helt i kaos og konkurrerer for å få kontroll på sinnet hennes.

Filmen har premiere på norske kinoer 21. august 2015.

Siste podcaster

  • Kill Billjo
    Mikael med besøk av Johannes fra Studentrådet snakker om to av 2000-tallets store filmer, nemlig Kill Bill og Kill Buljo! Hvem er farligst av samer og samuraier? Johannes oppdaterer også Mikael på Shogun. En hissig sending med andre ord.

Anbefalte artikler