A rising star: Glenn Sivertsen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Coveret til Glenns singel. (Foto: Vanessa Nicole Novak).
Coveret til Glenns singel. (Foto: Vanessa Nicole Novak).

Glenn Sivertsen er en artist som har tatt steget ut av tidligere band og valgt en solo-karriere. Han har tidligere spilt i to rockeband ved navn Poison’d Mind og Erase. Erase slapp i 2010 singelen Get Crazy, som lå som nr. 41 på iTunes’ topp 200 innen sjangeren «Rock».

Going solo

I 2013 tok Glenn Sivertsen steget ut av bandet, idet hans tidligere band ga ut singelen Father and Son, som var skrevet og komponert av Sivertsen. Like etter utbruddet, spilte han inn sin første musikkvideo til låten.

Ettersom hans største inspirasjoner er artister som Bon Jovi, Bruce Springsteen og Rolling Stones, samlet han sammen et arsenal av musikere og dannet et live-band.

Hold Your Hand, som var hans første singel som soloartist, ble sluppet i midten av 2014, og finnes i dag hos de fleste nettdistributører. Denne singelen førte til at siste delen av 2014 ble et hektisk konsertår rundt på forskjellige scener i Bergensområdet. Blant annet fikk han god kontakt med Handikapforbundet i Bergen, hvor han deltok på flere veldedighetskonserter.

Studentradioen fikk en signert albumcover av Glenn. Det gleder produsent Karina!
Studentradioen fikk et signert albumcover av Glenn. Det gleder produsent Karina! (Foto: Jeron Joseph)

Etablert i Hordaland

Han har vært med på utallige innspillinger, småturneer, og stått på de fleste scener i Bergensområdet, og har på denne måten dannet seg et navn i musikkmiljøet i Hordaland.

Han har hittil gjennom sin musikkarriere vært i flere avisintervjuer, hatt midtsidehistorie i det landsdekkende musikkbladet Blackmoon, og radiointervju på Ktech 89,5 i Oregon, USA over telefon.

Glenn Sivertsen her med gitaristen sin, Erik Lothe Jørgensen.
Glenn Sivertsen med gitaristen sin, Erik Lothe Jørgensen. (Foto: Jeron Joseph)

På mandag tok Glenn med seg gitaristen sin, Erik Lothe Jørgensen og besøkte Studentmorgen. Før de spilte sammen på luften, fikk vi et lite intervju med Glenn. Her kunne han blant annet fortelle om sin konsert på Inside Rock Café, 20. mars kl. 23:00.

Hør intervjuet og intimkonserten her:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196113997″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Anbefalte artikler