Champagnestudenten – Episode 2

This content has been archived. It may no longer be relevant

Forrige uke fikk vi en grundig opplæring av Lovise Rem Follesø, hele Bergens Champagnestudent. Hun guidet oss i hvordan man bør leve og hvilke feller en kan gå i når en, som student, traverserer et minefelt som Vinmonopolet. Uansett hvor godt man treffer med valg av drikke, og uansett hvor mye bakrusen sliter, er det en ting som gjelder: Alltid se “fab” ut.

Studentmorgen fortsetter å la seg fascinere av denne damen, som denne gangen gir oss et innblikk i hva som virkelig sømmer seg i motens verden.  Hvilke fallgruver finnes, hvor akseptert er Dressmann og med hvilken teknikk bør man egentlig kaste Conversene i søppelet?

I andre episode gir Follesø en moteleksjon til Anders Lohne Fosse, før en totalslakt av ham fører dem ut i en av Bergens mer fasjonable klesbutikker på jakt etter håp. Kan Follesø hjelpe Anders, eller er han et “lost case”?

Hør andre episode av Champagnestudenten her: [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Champagnestudentep02.mp3]

Hør første episode av Champagnestudenten her: [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Episode-1.-Champagnestudenten.mp3]

Anbefalte artikler