5 grunner til å elske Jason Momoa

This content has been archived. It may no longer be relevant

Første gangen jeg så Jason Namakaeha Momoa, var det en veldig ung Jason i serien Baywatch Hawaii. Etterhvert dukket han opp i serier som siktet rett mot min målgruppe, fantasy/sci-fi fans. Det tok derfor ikke lange tiden før jeg elsket hele fyren. Jeg har i ettertid kommet frem til fem gode grunner til å like den hawaiianske skuespilleren.

1.Game of Thrones.

Før George R.R Martin sin sukessesserie Game of Thrones kom ut, var jeg allerede Momoa frelst. Hadde det ikke vært for hans rollefigur Khal Drogo, hadde jeg aldri kommet meg gjennom hele sesong 1. Da jeg startet serien så jeg den sammen men 20 andre nerder. Jeg synes serien var ganske treg i starten og måtte lide meg gjennom mange timer helt til Khal Drogo plutselig dukket opp. Halvnaken, høvding og Dotharki. Jeg var solgt og han kunne gjerne være solen og stjernene (Game of Thrones referanse) av hele serien for meg. Hadde det ikke vært for Jason Momoa, ville jeg aldri fullført serien. Det har i ettertid også blitt sagt at rollefiguren Khal Drogo hjalp flere kvinner med forbedring av sexlivet.

Se hvorfor her:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=VG4Y3fLxLQg]

2. Dreadlocks

En kjekk, røff, supersterk alien med dreadlocks? Ja takk!

Dette er karakteren Ronon Dex, Momoa portrerer i science fiction serien Startgate Atlanis. Ronon Dex er ikke en vanlige sterotypi av en hulk som slåss. Tenk heller galaktisk samurai. Ronon minner heller litt om Worf fra Star Trek. Men det jeg liker best er at den hawaiianske sjarmøren gikk rundt med kjempelange dreads i hele 3 sesonger, før han måtte klippe dem av grunnet hodepiner og nakkesleng når de filmet actionscener. Dreadlocken vender tilbake i sesong 5 i form av en $10,000 tilpasset parykk. Han uttalte seg selv om hendelsen ved å si:

 “SCI FI said no — which is funny because they didn’t want to have Ronon to have dreads in the first place! SCI FI won’t let me cut it until it comes to the point where it is going to hurt my neck — which is basically the reason I wanted to cut it.”

Sjekk håret i videoen:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AqwV8wZ79Ig]

3.Humor

Humoren er en av de viktigste grunnene til hvorfor Momoa er så lett å like.
Dette kommer frem i de fleste rollene han har spilt. Du trenger bare å se de tre første minuttene for å skjønner hvorfor han er morsom i videoen under.

[youtube=http://youtu.be/zQ3bybC5QxE?t=38s]

4.Aquaman

Jason fikk rollen som Aquaman i den kommende filmen Batman V Superman. Aquaman er en superhelt som er med i Justice League. Han kan puste under vann, svømme fort, blir ikke skadet fort og han kan kontrollere og kommunisere med dyr. En liten fun fact er at Jason selv har studert marine biologi og dyreliv biologi. Det er bare å glede seg til filmen kommer. Kaptein Sabeltann er ikke lenger den eneste kongen av havet.

Se video:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=m49HcsB8V8o]

 5. Conan the Barbarian

Jason Momoa fikk hovedrollen i den nyeste inspillingen av filmen Conan the Babarian, der Arnold Swarznegger tidligere spilte hovedrollen. Jeg må ærlig innrømme at nyeinspillingen ikke vant over orginalen til tross for at Momoa hadde hovedrollen, men det stoppet meg ikke for å se hele filmen *kremt* fem ganger. Mest fordi Momoa er så fin å se på. Langt hår, halvnaken, mye muskler og et fantastisk smil. Jeg klager ikke.

Se trailer her:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=o1iJZIMddpM]

Siste podcaster

    Anbefalte artikler