Kaffebesøk av Raske Menn

This content has been archived. It may no longer be relevant

Etter en lang pause og et avtalt utroskap fra Calle Hellevang-Larsen, har endelig humortrioen Raske Menn funnet tilbake til hverandre. Med suksesser som Snabbgrabbar med Raske Menn, Komiker i arbeid og pris for årets nykommer under Komiprisen 2005 har Raske Menn hatt stor suksess. Mange husker kanskje også de gamle slagerne som “Danglebærsangen” og “Verdenshistorien på fem minutter”.

Nå er de tilbake med showet 90 minutter på 80 minutter. Showet hadde norgespremiere i Bergen og har foregått på Ole Bull Scene. Humortrioen ble hyllet av både VG og BT, og du kan glede deg til nye ekstraforestillinger i april.

Savnet etter øl

Torsdag morgen dukket de raske karene Øyvind Rafto og Anders Hoff opp i  studioet til Studentmorgen. De var begge klare for kaffe og en prat. Ettersom Calle ikke kunne stille opp tok Anders med datteren sin Alba, som derimot ikke var helt fornøyd med å tilbringe morgenen på radio. Med en gråtende Alba på skulderen fikk vi se en mykere side av humorgutta. Uteliv og øl er blitt byttet ut med tåteflasker og kaffe.

Anders med datteren sin Alba i Studentmorgen. (Foto: Anine Holtmoen)
Anders hadde med seg datteren Alba. (Foto: Anine Holtmoen)

De to kunne ikke fortelle oss mange nok ganger hvor mye vi må sette pris på studentlivet. Vi studenter må ifølge de to nyte tilværelsen med både øl og frihet. En ting alle de raske mennene savner ved studielivet, før arbeid og familie kom inn i bildet, var å kunne unne seg en billig pils når det måtte passe seg.

Vær student så lenge du kan, oppfordret Anders.

Med datteren på skulderen fortalte han at han ikke kunne huske sist han tok en pils. De er begge to tidligere studenter ved NHH og er ferdigutdannet siviløkonomer. De begynte i jobb etter endte studier, men fant fort ut at de ville satse på den “tullete” guttedrømmen om å stå på scenen.

Hør om guttas savn etter øl:

Etter mange sene kvelder og mye jobb ble alle tre litt lei av hverandre. De gikk fra å ha vært venner hele livet til å føle seg som jobbkollegaer, og bestemte seg for å ta en pause. Calle fikk jobb hos Ylvis-brødrene, noe de valgte å kalle avtalt utroskap. Etter to år, der det ene året ifølge dem ble brukt på søvn, kom savnet krypende tilbake og et kritikerrost show ble laget.

“90 minutter på 80 minutter” er mye fjas og tøys i full fart, forteller de.

Hvem er kjekkest av Raske Menn?

Vi tok en tur ut på Studentsenteret for å finne ut hvem av guttene i Raske Menn som har mest sjarm. Mens Raske Menn var i studio fikk vi spurt en tilfeldig forbipasserende om hvem han mente var den kjekkeste av dem. Det ble kun én mening, ettersom dekningen sviktet, så hvem som er kjekkest forblir dessverre et ubesvart spørsmål. Alle tre har i hvert fall greid å sjarmere sine utkårede i senk ettersom de alle er lykkelige gift. De var kanskje ikke helt enige med svaret som ble gitt, men ga seg uten kamp.

Hør svaret her:

Øyvinds hemmelighet

Etter spørsmålsrunden på Studentsenteret fikk Morten fra Studentmorgen vist sine journalistikkevner. Han fikk nemlig avslørt Raske Menn-Øyvind sitt virkelige navn. Øyvind ble ganske imponert over at Morten hadde funnet ut av dette, for det er nemlig dette navnet Anders og Calle bruker når de er med Øyvind. Altså er det kun den innerste sirkelen som bruker dette.

Så vil du tettere inn på guttene i Raske Menn, inn i den innerste sirkelen? Da er det bare å til å lytte under.

Hør da vi avslørte Øyvind på luften:

90 minutter på 80 minutter settes fremdeles opp denne uken. Er du tilhenger av Raske menn eller bare glad i god humor? Da er dette et show for deg.

Den klassiske “Danglebærsangen” kan du se her:

Anbefalte artikler