Spillelisten uke 10

This content has been archived. It may no longer be relevant

Sailors – Feels So Good

Sailors er en mexikansk duo som kan vise til over 2 millioner plays på soundcloud i løpet av de siste to månedene, og samtidig er de nesten komplett ukjent. Så ja, dette er noen gutter vi har skyhøye forventninger til. It Feels Sooo Good.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/159141938″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Burning God Little – Hvis du flyr (ft. Jonas V)

Martin Hartgen (26) serverer oss ny Tromsø-synth-house-shoegaze. 

Presseskrivet fra labelet hans, Nabovarsel, sier at han forsvant på mystisk vis i 2 år og kom plutselig tilbake, visst nok veltrent og med mange nye musikalske triks i ermet. Selv benekter han dette, og forklarer at han bare har nytt livet i Oslo. Sangene handler visst om angst og depresjon, men vi mistenker at det er mer av den forbipasserende fyllesyke-typen.

Hvis Du Flyr er hentet fra det nye albumet hans Det e i mørke vi lyse – mikset av Njål Paulsberg og produsert av Martin selv. Låta er helt nydelig.

COURTS – Part of

Funky er det første ordet som faller oss inn når vi snakker om Courts fra småbyen Basildon i Essex. Hver gang man blander inn rap i andre sjangre er det en stor fare for feilgrep som skjærer i øret, men denne gangen har de fem guttene virkelig fått til en låt som klarer å dra med seg elementer fra flere deler av musikkverden. Industribyen de kommer fra kaller de et drittsted, men de bruker det som inspirasjon til musikken sin likevel. Etter å ha fått inn lillebroren til keyboardisten på gitar har bandet så smått begynt å få oppmerksomhet i England og for eksempel fått spille på festivalen T in the Park.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/192751351″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

The Dandelion Deadbeats – Hoodlum Havoc

The Dandelion Deadbeats er et Bergensband som spiller såkalt “høflig punk” til blodet spruter. De besøkte oss i studio mandag 02.03. Her kan du bli nærmere kjent med dem.

Son of Swayze – Can’t You See

Behagelige toner flyter ut av høyttalerne når du setter på Son of Swayze sin andresingle Can’t you See. De tre medlemmene fra Kristiansand som fikk sin musikalske karriere startet i Oslo underveis i studiene har spilt sammen i tre år kommer med sin første EP i løpet av sommeren. På oppfølgeren til låten Stay Here, som vi listet får rundt et år siden har Swayze samarbeidet med den erfarne komponist, artist og produsenten Bjørn Ole Rasch. Faren til vokalisten er bemerkelsesverdig lik Patrick Swayze, i følge dem selv, derfor er det Son of Swayze du kan få med deg på Dattera til Hagen i Oslo nå på torsdag.

Gosh Pith – Prints

Gosh Pith er en duo fra Detroit som imponerer på det lille vi har hørt så langt. Prints er en låt med deilig driv og vokal, og vi har stor tro på at deres kommende EP skal holde svært høy kvalitet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/191365981″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

UKAS LÅT: Falcon Punch – Donald’s Bird

Whisky disco er hva Avery Henderson A.K.A. Falcon Punch kaller sjangeren sin. Et veldig treffende ord for denne typen loungemusikk som passer perfekt til en rolig start på vorset. Det er nettopp etter middagen det passer perfekt å ta frem et glass whisky og kose seg gløgg med andre festklare mennesker med Donald’s Bird i bakgrunnen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/191620721″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Hør spillelisten på Spotify:

Anbefalte artikler