Bestemødre, svulst og stinkevann

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det bergensbaserte bandet “Where’s Your Grandmother” spiller sumpmetall og har nylig kommet ut med EP-en, Foster. Denne er spilt inn i Conclave & Earshot Studios hos Arve og Herbrand fra metal-bandet, Enslaved. Et av EP-ens spor, Stinkevann, falt i smak fra første sekund hos oss i Alternatip, og er nå å finne på spillelisten til Studentradioen i Bergen.

På albumet er det mange kule gitarriff og morsomme tekster å spore opp. Bandet har en utrolig original og kul sound som ikke kan sammenlignes med noe annet, og dette er også noe for deg som ikke hører på sjangeren til vanlig. I den sammenhengen intervjuet jeg Andreas, Martin, Jonas og Henrik – fire av de fem medlemmene.

Irske hatteselgere:

Ideen bak bandnavnet fikk de fra en irsk hatteselger, og ble videre inspirert av den nokså underlige, gamle naboen til trommisen. De har skapt et slags univers rundt denne gamle bestemoren, og planen er å lage den nye Games of Thrones, bare at deres serie skal handle om henne. Drømmen er også å lage sin egen festival, der scenen skal ligge i et stinkevann.

Dette er en gjeng med mange vittige historier på lur, og med mye selvironi. Ble du nysgjerrig på å få vite hele historien bak bandnavnet? Hør hele intervjuet her:
[audio:http://srib3.srib.no/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/Wheres-Your-Grandmother-Check.mp3]

Where’s Your Grandmother – Stinkevann:
[audio:http://srib3.srib.no/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/Wheres-Your-Grandmother-Stinkevann.mp3]

Anbefalte artikler